Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko hitri kredit

Kaj je Addiko hitri kredit?

Se sprašujete kaj je Addiko hitri kredit? Gre za eno izmed ponudb hitrih kreditov, kakršnih je na našem trgu kar nekaj. Seveda pa ni potrebno gledati samo ene ponudbe, zato predlagamo, da razširite svoja obzorja in naredite nekaj primerjav. Med vsemi ponudniki smo tukaj tudi mi s svojo zares zelo posebno ponudbo.

Če se sprašujete kako smo lahko tako zelo drugačni od drugih, boste z veseljem prebrali naslednje informacije v tem članku. Za začetek povejmo, da smo mobilna banka do katere boste dostopali preko spleta in vam ne bo potrebno fizično hoditi nikamor. Ne na banko in ne kam drugam po dokumente.

Addiko hitri kredit mi ponuja izračun

Odlično in vsekakor, skorajda nujno je, da pred najemom kredita opravite tudi izračun. Če ste za Addiko hitri kredit prejeli izračun, lahko povemo, da si ga boste pri nas lahko naredili kar sami. S pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletu seveda. Če vam je na drugih bankah zoprno prositi za nov, nekoliko drugačen izračun, vam pri nas ne bo.

Vse boste uredili sami in si pripravili toliko izračunov kolikor si jih boste želeli. Vnesti boste morali zgolj znesek kredita in izbrati število obrokov po lastni izbiri. Na voljo je do 12 mesečnih obrokov, končni izračun pa bo zajel popolnoma vse stroške in druge pomembne podatke za vas.

Kaj pa če Addiko hitri kredit že imam?

Addiko hitri kredit že imate in sedaj nikjer več ne dobite kredita? Ni problema, uredimo tudi to! Na naši mobilni banki namreč ne pogojujemo najema kredita s tem ali kakšen kredit že odplačujete. To pomeni, da boste lahko (če to omogočajo vaši prilivi), pri nas najeli še en kredit.

In povsem vseeno je zakaj ga potrebujete. Morda za poplačilo zapadlih obveznosti, morda za vrtno kosilnico, ali pa vikend na obali. Odločitev je popolnoma vaša. Za najem kredita pa ne boste potrebovali niti veliko dokumentacije, saj bo dovolj, da imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa. Prelepo, da bi bilo res? Pa ni!

Addiko hitri kredit sem najel kot komitent

Čeprav ste Addiko hitri kredit najeli kot njihov komitent, lahko kredit naročite tudi pri nas. Pri nas so namreč dobrodošli komitenti vseh različnih bank. Pomembno je zgolj, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Vse ostalo lahko pozabite. Tako je, brez nabiranja nadležne dokumentacije.

Za najem kredita pri nas tako ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, prav tako pa vas ne bomo pošiljali k notarju. Overitev kakšne pogodbe ne bo potrebna, saj boste vse skupaj uredili preko spleta. Tudi na poroka lahko pozabite. Le odločite se ali boste za obisk banke uporabili računalnik ali kar pametni telefon.

Addiko hitri kredit lahko tudi odplačate

Seveda ni nobene potrebe, da bi si življenje otežili na način, da bi morali plačevati dve mesečni obveznosti. Če Addiko hitri kredit morda že imate, lahko le tega odplačate in pri nas najamete toliko kredita, da vam ostane dovolj še za vse tisto kar ste imeli v mislih. Nakupovali boste lahko že danes!

Ko boste v nekaj minutah oddali kreditno vlogo in jo bomo na naši strani preverili in potrdili, se lahko denarju na računu nadejate že po 15-ih minutah. Tako zelo hitri smo! Seveda lahko v določenih primerih traja nekoliko dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Kaj še čakate?

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.