Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini kredit

Mini kredit za velike težave

Življenje je nepredvidljivo in nas vsakodnevno postavlja pred nove izzive. Enkrat nam nameni čudovite trenutke, drugič nekoliko manj. Med slednje vsekakor spadajo tisti trenutki, ko se znajdemo v finančnih težavah. Takrat ko nam denimo zagodejo morebitne okvare avtomobila in gospodinjskih aparatov.

Zakaj omenjamo prav te? Zato ker gre dejansko za težave, ki jih je potrebno reševati takoj in ne prihodnji mesec, ko bo plača ali pa čakati na regres. Torej, ko potrebujemo denar takoj, najprej pomislimo ali morda kje tam zunaj obstaja kakšen mini kredit s katerim bi lahko premostili težke trenutke.

Mini kredit velike obresti?

Nikakor ne! Tako imenovani mini kredit je še posebej ugoden zaradi nekaj posebnosti, ki jih to omogoča. Mini kredit pomeni manjšo vsoto denarja, ki si ga izposodite. To seveda pomeni tudi manjše obresti, manj papirologije in manj obrokov za vračilo. Kljub temu pa vam omogočamo pa vse do 12 obrokov.

Vseeno pa boste v naši poslovalnici vedno dobili dovolj za reševanje svojih težav, ali pa zgolj za to, da si boste privoščili kaj lepega. Naš mini kredit namreč ni namenjen samo za ljudi v težavah, pač pa tudi osebam, ki bi si rade privoščile kakšen lep dopust, prenovile stanovanje, ali pa morda presenetile svoje najdražje.

Mini kredit še isti dan?

To je edino smiselno. Ker ne gre za večje vsote denarja za katere bi potrebovali potrdila vašega delodajalca, ali pa kakšnega poroka, boste do svojega denarja prišli še isti dan ob predložitvi zgolj osebnega dokumenta in številke bančnega računa kamor vam bomo denar lahko nakazali.

In ne le, da boste do denarja prišli še isti dan, bo ta v večini primerov izplačan že po 15-ih minutah od trenutka, ko boste uspešno oddali svojo vlogo preko naše spletne strani. Povsem enostavno, z minimalno napora in brez obiskovanja bank od vrat do vrat.

Mini kredit preko spleta

Ker smo želeli naše poslovanje za stranke poenostaviti kar je le mogoče, smo za vas pripravili sila enostaven spletni vmesnik, preko katerega oddate svojo vlogo za posojilo. Pri tem uporabite zelo pregleden finančni kalkulator, ki vam bo transparentno prikazal vse podrobnosti in stroške, ki ga prinaša mini kredit in njegov najem.

Zagotavljamo vam, da boste z naše strani obravnavani nadvse pošteno, in boste z našo storitvijo vsekakor zadovoljni. In če ste morda podvomili, res je, čisto vse boste opravili preko spleta s pomočjo svojega pametnega telefona, tablice ali računalnika.

Je mini kredit overjen pri notarju?

Naš mini kredit, ki vam je na voljo, od vas zahteva zgolj minimalno dokumentacijo, zato obisk notarja ne bo potreben. Prav tako od vas ne bomo zahtevali kakšnega poroka, dokazil delodajalca, ali kakšnih drugih dokumentov. Za razliko od nekaterih drugih posojilnic, so vam naši mini krediti na voljo za karkoli si zamislite.

Na nobeni točki vas ne bomo omejevali, ali vam pogojevali kje in za kaj lahko tako pridobljen denar potrošite. Menimo, da si vsakdo zasluži normalno življenje in možnost, da si občasno kaj privošči, ali pa zgolj brez pretiranega stresa reši kakšno težavo ali oviro, ki mu jo na pot postavi življenje. Z našim mini kreditom vam bo to zagotovo uspelo!

Prvo vprašanje, ki se pojavi marsikomu, je, kaj sploh je mini kredit. Dejansko ni neke formalne opredelitve, kaj je mini hitri kredit, v praksi pa posojilodajalci s tem izrazom razumejo posojila z nizkimi zneski.

Mini kredit hitro in preprosto

Ker gre navadno za nizek znesek posojila, so tudi postopki za presojo in odobritev tega posojila temu primerno preprostejši, poleg tega se postopek odobritve kredita hitro izvede. Za odobritev mini kredita navadno zadoščajo osnovni identifikacijski dokumenti, podrobnosti pa le preverite pri izbranem posojilodajalcu.

Mini kredit je kot tek na kratke proge

Mini kredit se hitro odobri, navadno se takoj porabi, ker gre za kritje sprotnih stroškov, njegova značilnost je, da se tudi kar hitro odplača. Ker gre pri tem navadno za nizek znesek, oseba, ki potrebuje mini kredit, običajno kar hitro izpolni pogoje za pridobitev tega posojila. Zelo pogosto je na voljo tudi mini kredit, ki je posamezniku na voljo pod zelo ugodnimi pogoji.

Mini kredit za mini potrebe

Mini kredit je običajno osebno posojilo, ki se uporablja za kritje stroškov v nujnih primerih, na primer za plačilo zdravstvenih računov, za popravilo avtomobila, za sanacijo škode ali drugo popravilo v stanovanju, včasih tudi za pokritje nepredvidenih ali nekih dodatnih stroškov v gospodinjstvu. V nasprotju z mini kreditom pa lahko nekateri potrebujejo večje posojilo, ki ga porabijo za večje zahteve, tako posojilo pa se navadno vrača dlje časa.

Mini kredit tudi kar prek spleta

Danes je na voljo veliko tako imenovanih spletnih posojilodajalcev. Ti posojilodajalci delujejo spletno, to pomeni, da prek spleta izrazite željo v zvezi s posojilom in tudi prek spleta uredite vse potrebno za posojilo: z uporabo spletnih obrazcev in orodij lahko predložite potrebne podatke in dokumente. Da bi dokumente lahko predložili, jih je treba predhodno skenirati, včasih pa vam dobra slika uspe kar s fotografiranjem dokumenta s pametnim telefonom. Tudi taka fotografija ali slika, če je le lepo razvidna, lahko nadomesti skener (optični bralnik).

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.