Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Mini kredit

Mini kredit za velike težave

Življenje je nepredvidljivo in nas vsakodnevno postavlja pred nove izzive. Enkrat nam nameni čudovite trenutke, drugič nekoliko manj. Med slednje vsekakor spadajo tisti trenutki, ko se znajdemo v finančnih težavah. Takrat ko nam denimo zagodejo morebitne okvare avtomobila in gospodinjskih aparatov.

Zakaj omenjamo prav te? Zato ker gre dejansko za težave, ki jih je potrebno reševati takoj in ne prihodnji mesec, ko bo plača ali pa čakati na regres. Torej, ko potrebujemo denar takoj, najprej pomislimo ali morda kje tam zunaj obstaja kakšen mini kredit s katerim bi lahko premostili težke trenutke.

Mini kredit velike obresti?

Nikakor ne! Tako imenovani mini kredit je še posebej ugoden zaradi nekaj posebnosti, ki jih to omogoča. Mini kredit pomeni manjšo vsoto denarja, ki si ga izposodite. To seveda pomeni tudi manjše obresti, manj papirologije in manj obrokov za vračilo. Kljub temu pa vam omogočamo pa vse do 12 obrokov.

Vseeno pa boste v naši poslovalnici vedno dobili dovolj za reševanje svojih težav, ali pa zgolj za to, da si boste privoščili kaj lepega. Naš mini kredit namreč ni namenjen samo za ljudi v težavah, pač pa tudi osebam, ki bi si rade privoščile kakšen lep dopust, prenovile stanovanje, ali pa morda presenetile svoje najdražje.

Mini kredit še isti dan?

To je edino smiselno. Ker ne gre za večje vsote denarja za katere bi potrebovali potrdila vašega delodajalca, ali pa kakšnega poroka, boste do svojega denarja prišli še isti dan ob predložitvi zgolj osebnega dokumenta in številke bančnega računa kamor vam bomo denar lahko nakazali.

In ne le, da boste do denarja prišli še isti dan, bo ta v večini primerov izplačan že po 15-ih minutah od trenutka, ko boste uspešno oddali svojo vlogo preko naše spletne strani. Povsem enostavno, z minimalno napora in brez obiskovanja bank od vrat do vrat.

Mini kredit preko spleta

Ker smo želeli naše poslovanje za stranke poenostaviti kar je le mogoče, smo za vas pripravili sila enostaven spletni vmesnik, preko katerega oddate svojo vlogo za posojilo. Pri tem uporabite zelo pregleden finančni kalkulator, ki vam bo transparentno prikazal vse podrobnosti in stroške, ki ga prinaša mini kredit in njegov najem.

Zagotavljamo vam, da boste z naše strani obravnavani nadvse pošteno, in boste z našo storitvijo vsekakor zadovoljni. In če ste morda podvomili, res je, čisto vse boste opravili preko spleta s pomočjo svojega pametnega telefona, tablice ali računalnika.

Je mini kredit overjen pri notarju?

Naš mini kredit, ki vam je na voljo, od vas zahteva zgolj minimalno dokumentacijo, zato obisk notarja ne bo potreben. Prav tako od vas ne bomo zahtevali kakšnega poroka, dokazil delodajalca, ali kakšnih drugih dokumentov. Za razliko od nekaterih drugih posojilnic, so vam naši mini krediti na voljo za karkoli si zamislite.

Na nobeni točki vas ne bomo omejevali, ali vam pogojevali kje in za kaj lahko tako pridobljen denar potrošite. Menimo, da si vsakdo zasluži normalno življenje in možnost, da si občasno kaj privošči, ali pa zgolj brez pretiranega stresa reši kakšno težavo ali oviro, ki mu jo na pot postavi življenje. Z našim mini kreditom vam bo to zagotovo uspelo!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.