Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Potrošniški kredit

Kje in kako najeti potrošniški kredit?

Ste zaposleni in prejemate redno plačo, skrbite za to, da so vsi računi plačani in je družina nahranjena, potem pa se pripeti kakšna okvara kuhinjskega elementa, morda avtomobila, ali pa bi si z družino zgolj radi privoščili kak teden oddiha v toplicah in ugotovite za vse skupaj enostavno nimate denarja?

V takšnih trenutkih vam je seveda lahko v veliko pomoč potrošniški kredit s katerim boste premostili trenutne težave, oziroma polepšali svoj dom, kupili kakšno darilo ali podobno. A potrošniški kredit se razlikuje od banke do banke ali posojilnice.

Kako izbrati najugodnejši potrošniški kredit?

Gre za področje na katerem mora biti človek skrajno previden. Finančno področje je sila občutljivo in slab potrošniški kredit lahko nekoga, ki je v težavah, pahne v še večje težave. Prav zato je še kako pomembno, da se pred najemom kredita o vsem dobro pozanimate.

Preglejte ponudbo na več koncih in se odločite za najboljši potrošniški kredit. Na tem mestu bi poudarili, da se potrošniški kredit v naši mobilni banki pridobi sila enostavno, hitro in ugodno. Da je temu res tako, vam bomo skušali dokazati v naslednjih nekaj vrsticah.

24h dostopni potrošniški kredit

Ker veljamo za eno najboljših mobilnik bank v EU, se spodobi, da smo svojim strankam na voljo 24h na dan. Oddaja vloge za potrošniški hitri kredit pri nas v celoti poteka preko spleta, zato vam ne bo potrebno hoditi naokoli in gledati na uro ali vam bo uspelo priti pravi čas.

Naša spletna stran je v popolnosti prilagojena vsem potrebam naših strank zato smo poskrbeli tudi za podrobno in pregledno informiranje, saj se nam to zdi ključno za vzpostavitev primernega zaupanja med stranko in nami. Ko je reč o denarju, je zaupanje zelo pomemben faktor.

Potrošniški kredit z minimalno dokumentacije

Ker vemo kako zelo se ljudje branijo papirologije, smo se potrudili, da je potrošniški kredit pri nas možno najeti zgolj z osebnim dokumentom in številko bančnega računa. Seveda je pomembno, da na ta račun prejemate redne prilive, kljub temu pa od vas ne bomo zahtevali potrdil s strani vašega delodajalca.

Prav tako kot tudi ne overjanja pri notarju ali obiskovanja vaše banke. Vse skupaj boste uredili preko spleta, saj boste poleg posredovanega osebnega dokumenta in številke računa potrebovali zgolj še znesek kredita, ki ga želite najeti in število obrokov v katerih ga boste odplačali. Na voljo je do 12 obrokov!

Je vaš potrošniški kredit zares varen?

Če se tako sprašujete zato, ker smo sam postopek pridobitve sila poenostavili, naj vas pomirimo in dodamo, da nismo zaman eno vodilnih finančnih podjetij v EU. Pri nas boste deležni profesionalnega odnosa, brez skritih stroškov in drobnega tiska kjer prenekateri lovijo svoj zaslužek.

Potrošniški kredit, ki ga boste najeli pri nas vam bo na tekoči račun izplačan večinoma že po 15-ih minutah od uspešno oddane vloge in naši potrditvi. Za kaj boste denar porabili je povsem vaša stvar. Tega nikoli ne pogojujemo in menimo, da je vsak potrošnik upravičen do prostega razpolaganja s svojimi finančnimi sredstvi.

Zdaj verjetno ni več dvoma kajne? Obiščite našo spletno stran in naročite svoj potrošniški kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.