Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit za hitro pomoč

Hitri kredit (ali posojilo) vam lahko pomaga, ko potrebujete hitro razpoložljiv denar za kritje sprotnih stroškov, na primer za večje popravilo avtomobila ali prikolice, za zdravstvene storitve, za selitev ali pa za najboljše počitnice v življenju.

Komu je namenjen hitri kredit

Hitri kredit je namenjen vsem, ki potrebujejo denar hitro in brez večjih zapletov. Postopek odobritve se izvede hitro in denar vam je na voljo v zelo kratkem času. To posojilo je namenjeno predvsem zaposlenim in upokojenim, ki imajo redne prihodke. Glede zaposlitve ni pomembno, ali ste zaposleni za določen ali nedoločen čas, prek študentskega servisa, kot samostojni podjetnik ali kako drugače.

Mudi se mi, kdaj lahko dobim denar

Postopek odobritve hitrega kredita se izvede zelo hitro in denar vam je na voljo lahko v zelo kratkem času – lahko tudi še isti dan. Pomembno je, da ste ob zaprosilu za to posojilo pripravljeni in imate pri sebi vse potrebne dokumente, kot jih zahteva posojilodajalec, tako boste postopek lahko še pospešili.

Kako vem, ali sem upravičen do hitrega kredita

Obrnite se na izbranega posojilodajalca, prijavite se za hitri kredit in takoj lahko izveste, ali ste upravičeni do tega. Ključno je, da za hitri kredit ni treba dokazovati pretekle plačilne sposobnosti, zadošča že, da imate stalne zagotovljene prihodke. Preden se prijavite za to posojilo, premislite:

  • kolikšen znesek hitrega kredita potrebujete in
  • za koliko časa potrebujete ta hitri kredit.

Kaj potrebujem za prijavo za hitri kredit

Pri prijavi za hitri kredit običajno navedete svoje osebne podatke ter predložite osebni identifikacijski dokument, bančne izpiske, iz katerih so razvidni redni prilivi, dokazilo o redni zaposlitvi in podobno, kar zahteva posojilodajalec.

Kaj pa, če med odplačevanjem zaidem v finančne težave

Vsakomur se kdaj zalomi, nihče ni nezmotljiv. Če bi vam med odplačevanjem posojila nastopile nepredvidene težave, je zelo pomembno, da to čim prej sporočite posojilodajalcu. Najslabše, kar lahko storite, je, da težave zatajite, saj se te zelo pogosto samo še poglobijo. Skupaj s posojilodajalcem pa lahko najdeta najugodnejšo rešitev, ki jo boste lahko tudi uspešno uresničili.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.