Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo

Posojilo pomeni, da si morate izposoditi denar, da bi lahko pokrili sprotne stroške ali že zapadle dolgove. Načinov, kako lahko pridete do denarja, je več. Nekateri pomoč poiščejo pri prijateljih in družini. Drugi pa raje, kot da bi prijatelje, znance in/ali družino prosili za denar, poiščejo ponudnika posojila in si uredijo formalno posojilo.

Posojilo od bližnjih

Izposojanje denarja pri prijateljih, znancih in družinskih članih ni nujno napačna poteza. Paziti je treba le, da je vse dogovorjeno, kot mora biti, saj je lahko posojilo kaj hitro predmet spora. Če niso natančno dogovorjeni roki, kdaj je treba vrniti posojilo, koliko denarja je treba dejansko vrniti in podobno, je lahko vzrok zameri in kaj hitro je lahko ogenj v strehi.

Posojilo od profesionalnih posojilodajalcev

Glede na to, da lahko posojilo, ki ga ponudijo bližnji, včasih poslabša prijateljske ali družinske odnose, je včasih lahko dobra izbira, da se posojilo vzame pri posojilodajalcu. Pri tem je treba določiti le, koliko denarja potrebujete in za koliko časa, torej kdaj bi lahko posojilo vrnili.

Pri najemu posojila od posojilodajalca morate računati tudi na obrestno mero. Za vsako posojilo se določi ustrezna obrestna mera, ta pa je lahko spremenljiva ali nespremenljiva. Katero boste izbrali, je včasih lahko odvisno od vaše izbire, včasih pa bo to določil kar posojilodajalec. Nekateri posojilodajalci namreč ne omogočajo obeh oblik obrestne mere za prav vsako posojilo.

Spletno posojilo

Nekateri ponudniki omogočajo, da lahko posojilo najamete kar prek spleta. Tako uporabite spletni obrazec in spletna orodja ter tako navedete vse potrebne podatke in predložite vse potrebne dokumente. To je lahko priročen način, če se ne utegnete odpraviti v poslovalnico ali vam preprosto ne ustreza, da bi posojilo urejali v osebnem stiku z uradnikom.

Posojilo v poslovalnici

Številni ponudniki pa ponujajo, da posojilo najamete z obiskom v poslovalnici. To vam je lahko še posebno koristno, če niste spretni s spletnimi tehnologijami ali jim ne zaupate, ker se bojite, da bodo vaši podatki – posebno če bi jih vnesli morebiti na lažni spletni strani – zlorabljeni ali napačno uporabljeni. Nekaterim je še posebno všeč, da tako zaupne posle, kot je posojilo, sklepajo izključno osebno, ne prek spleta.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.