Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit zaradi katerega vas ne bo bolela glava

Čeprav se človek ob misli na gotovinski kredit najprej vpraša kako zelo ga bo to udarilo po žepu, pa temu ni vedno tako. Seveda vas najprej zaskrbijo visoke obresti in morebitni skriti stroški katerih niste predvideli. Prav zato je še kako pomembno, da se po gotovinski kredit odpravite nekam kjer je preverjeno dobro poskrbljeno za vse kreditojemalce.

Takšne ustanove delujejo transparentno in so vam, vse kar zadeva njihove kredite, pripravljeni pokazati že na samem začetku. Zato je še kako pomembno, da se o najemu kredita poprej dobro pozanimate, preverite več finančnih inštitucij, ki se s tem ukvarjajo in izberete tisto, ki vam ponuja največ po najboljših pogojih.

Gotovinski kredit kot si ga lahko privoščite

Najbolj pomembno je, da se že na samem začetku zavedate kako visok znesek potrebujete in ali ste ga sposobni redno odplačevati. Pri nas vam je na voljo gotovinski kredit pod izjemno ugodnimi pogoji, katerega lahko odplačujete vse do 12 mesecev.

Torej, glede na vaše redne prilive, izberite najbolj primerno opcijo zase in prejmite denar na svoj tekoči račun. Pri izbiri kreditodajalca bodite pozorni na njihove pogoje in morebitne skrite stroške v drobnem tisku. Mi tega ne počnemo, smo transparentni in profesionalni.

Naj vam gotovinski kredit pomaga in ne obratno

Veliko ljudi se zapodi v prvo podjetje, ki se ukvarja s krediti in kasneje obžaluje svojo nepremišljeno odločitev. Kot smo dejali, preverite ponudbo že na spletu, primerjajte pogoje in pripravite končni izbor najboljših. Zase lahko trdimo, da svojih strank ne zavajamo.

Skozi celoten postopek oddaje vloge vam je namreč na voljo tudi kreditni kalkulator, ki transparentno prikazuje vse potrebne informacije glede na vaš izbor višine kredita in števila obrokov. Kot rečeno, lahko za vračilo kredita izberete do 12 obrokov.

Kaj potrebujem za gotovinski kredit pri vas?

Ker sodimo med najboljše mobilne banke v EU in se trudimo biti zares najboljši kar je mogoče, smo močno poenostavili tudi sam postopek, ki je potreben za gotovinski kredit. Tako vam omogočamo, da vse skupaj opravite preko spleta, s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika, ob tem pa potrebujete zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Verjetno gre težko še bolj enostavno in hitreje. Ko smo ravno pri hitrosti, pa dodajmo še, da bo denar na vašem računu navadno že 15 minut po uspešno oddani in obdelani vlogi za gotovinski hitri kredit. Torej, brez obiska banke, brez moledovanja delodajalca za dokumentacijo in brez obiska notarja.

Poseben SMS gotovinski kredit za redne stranke!

Ko boste enkrat pri nas uspešno pridobili gotovinski kredit in ga prav tako uspešno odplačali v dogovorjenih rokih, vam bo nadalje na voljo izjemna storitev, ki je na voljo samo našim obstoječim strankam. Naslednjič boste za gotovinski kredit lahko zaprosili kar s pomočjo SMS sporočila.

Ne le, da vam ne bo potrebno na banko, k delodajalcu, ali k notarju. Ne bo vam potrebno niti za računalnik, saj nam boste enostavno napisali ustrezen SMS v katerem boste navedli višino kredita ki ga želite, in denar se bo znašel na vašem bančnem računu. Pa povejte sedaj, je sploh lahko še bolje?

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.