Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Avto kredit

Se odločate za avto kredit?

Prišel je dan, ko ste se odločili da je čas za nakup avtomobila, ali pa zamenjavo starega. Morda vas je slednji celo pustil na cesti in je popravilo predrago. Verjetno ste še isti dan pomislili na avto kredit in kje najugodneje priti do njega. Čeprav ste avtomobil morda že izbrali, pa se zatika pri denarju.

Če ste eden tistih, ki se jim redno dogaja, da so povsod za malenkost prekratki, se ne sekirajte. Ravno zaradi podobnih situacij smo na trgu posojilništva mi s svojo izjemno mobilno banko. V tej branži sodimo v sam vrh EU, ko boste preverili našo ponudbo in pogoje, pa vam bo tudi jasno zakaj.

Avto kredit je lahko tudi ugoden

Vajeni, da so krediti slabi za vas? Verjamemo in prav nič drugače ni z ostalimi, ki so v fazi iskanja denarja za svoje potrebe. Redki so srečneži, ki lahko rečejo, da za nakup avta ne potrebujejo avto kredit. Verjamemo, da pridno hodite v službo in služite denar, kot se zavedamo tudi dejstva, da je tega dejansko vedno premalo.

Pomembno je seveda, da se odločite za nakup avtomobila, za kakršnega imate realne finančne zmožnosti in ga boste zmogli kasneje tudi vzdrževati. Avtomobili niso poceni, a človek ga nujno potrebuje, če želi biti v tem svetu popolnoma funkcionalen. Iščete ugoden kredit za svoje naslednje vozilo?

Po avto kredit kar na splet

Obvezno preverite našo spletno banko, ki jo boste seveda obiskali (kako predvidljivo) na spletu. Gre za mobilno banko kakršne še niste videli. Fizični obisk za vaš avto kredit pri nas ne bo potreben, zato ne boste zapravljali svojega dragocenega časa. Pa tudi kam drugam vas ne bomo pošiljali.

S celotnim postopkom boste opravili kar od doma ali pa iz pisarne, morda med posedanjem kje na obali ob dobri kavici. Internet je hiter in zato ni prav nič nenavadnega, da boste tudi do denarja prišli zelo hitro. Navadno kredit izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno izpolnjene in potrjene kreditne vloge. Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Je to najhitrejši avto kredit?

Naj najprej povemo, da ni nobene potrebe razmišljati v smeri, da gre zgolj za avto kredit. Z denarjem, ki ga boste prejeli na račun posojila pri nas, si boste lahko kupili karkoli boste želeli. Lahko je to samo polog za vaš nov avto, ali pa poplačilo zapadlih računov zaradi katerih ste finančno obremenjeni.

Kljub temu pa celotna finančna podoba nazadnje privede do tega, da si človek ne more kupiti avtomobila ko ga nujno potrebuje. V vašem primeru imate srečo, da ste naleteli na nas in boste lahko že v roku 24-ih ur rešili vse svoje težave. Pa še veliko dokumentacije ne boste potrebovali.

Dokumentacija za avto kredit

Kot rečeno, od vas ne bomo veliko zahtevali. Poleg tega, da boste kreditno vlogo izpolnili in oddali kar preko spleta, vam ne bo treba niti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, ne k notarju ali kam drugam. Avto kredit bo tako postal nekaj najenostavnejšega kar ste na finančnem trgu doživeli.

Ker ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, bo postopek stekel zares bliskovito hitro. Potrebovali boste zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Ponosni smo na pohvale in priporočila naših strank, zato vedno poslujemo pošteno in transparentno. Verjamemo, da boste v nas prepoznali pravega finančnega partnerja za vaše potrebe. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.