Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri kredit addiko

Hitri kredit addiko ali kaj drugega?

Če na spletu iščete hitri kredit addiko, ali pa iščete kredit na splošno in ste pristali na tej strani, lahko zase rečete, da ste imeli srečo. Ne glede na to kakšen kredit ste imeli v mislih in zakaj ste pristali tule, boste v nadaljevanju spoznali enega najhitrejših in najbolj enostavnih kreditov pri nas.

Smo mobilna banka, ki v EU sodi v sam vrh. Delujemo še v nekaj državah po svetu, svoje stranke pa navdušujemo s svojo dostopnostjo in minimalnimi pogoji za odobritev kredita. Če se sprašujete kakšni so ti pogoji, lahko rečemo da zares dostopni vsem. Več pa razložimo v nadaljevanju tega članka.

Kaj pa če hitri kredit addiko že imam?

Čeprav morda hitri kredit addiko že imate, to še ne pomeni, da ne morete dobiti novega kredita. Pri nas ga lahko! Prav tako ni pomembno katere banke komitent ste. Dovolj bo da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Vse ostalo zagotovo že imate povsem blizu sebe.

Se sprašujete o dokumentaciji in kako do nas? Povejmo najprej, da smo mobilna banka katero boste obiskali kar preko spleta. S pomočjo računalnika, tablice ali pa pametnega mobilnega telefona z dostopom do spleta. Od dokumentacije pa potrebujete le osebni dokument in številko vašega bančnega računa kamor vam bomo lahko nakazali denar.

Izplačajte hitri kredit addiko

Morda pa hitri kredit addiko že imate in bi ga radi poplačali, ter najeli nov kredit. Seveda lahko naredite tudi tako. Prej si na naši spletni strani oglejte kreditni kalkulator in si z njegovo pomočjo izračunajte optimalen kredit. V kalkulator enostavno vnesite želen znesek kredita in izberite število obrokov.

Na voljo vam ponujamo odplačilo na do 12 mesečnih obrokov. Ko boste enkrat z izračunom zadovoljni lahko preidete na naslednji korak. Izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge. Dodajmo še, da bo v vašem izračunu kredita zajeto povsem vse, tudi sami stroški kredita. Poslujemo transparentno in se nikoli ne skrivamo za kakšnim drobnim tekstom.

Primerjajte hitri kredit addiko

Če ste v dvomih za kateri kredit se odločiti, pa že imate morda izračun za hitri kredit addiko ali kredit katere druge banke, vsekakor naredite nekaj primerjav. In ni zgolj vse v številkah. Včasih je še bolj odločilno to, da nekje kredit sploh dobite, saj nimajo vse banke in posojilnice enakih pogojev.

Pri nas denimo od vas ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, ali obiska pri notarju kjer bi overili kakšen dokument ali pogodbo. Prav tako ne boste potrebovali poroka, ki bi jamčil za vas. In tudi tu se lepe novice še ne končajo. Pred odobritvijo kredita ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Torej lahko hitri kredit addiko in še vašega?

Tako je! Čeprav morda že imate hitri kredit addiko, lahko kljub temu pri nas najamete še en kredit. Pomembno je le, da so vaši mesečni prihodki dovolj visoki, da lahko plačujete vse svoje obveznosti. In v naši mobilni banki znamo zvestobo in resnost še kako nagraditi.

Ko boste enkrat odplačali svoj prvi kredit pri nas, vas bomo dodali na seznam zaupanja vrednih strank. To bo v nadaljevanju pomenilo, da boste prihodnjič do denarja prišli še lažje in hitreje. Na voljo vam bo namreč SMS kredit, čeprav boste že pri prvem kreditu nakazilo navadno prejeli že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.