Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za hišo

Kako do posojila, če že imaš kredit za hišo?

Posojila različnih vrst so nekakšno nujno zlo, saj je precej težko pričakovati, da bi nam v življenju uspelo vse postoriti zgolj s prejemki na račun plače. Še posebej težko je govoriti o nakupu nepremičnine s pomočjo prihrankov. Morda nekaj, a nato verjetno zraven dodati še kredit za hišo.

Tako seveda obstaja ogromno ljudi, ki so za nakup nepremičnine najeli kredit in ga sedaj odplačujejo banki ki jim ga je odobrila. Ampak, ti krediti so dolgoročni, življenje pa vsake toliko pred nas postavi kakšen nov izziv. Življenjski stroški, šolanje otroka, nakup avtomobila, pohištva in tako dalje. Vse našteto predstavlja kar nekaj dodatnih obremenitev za vsakega posameznika.

Kredit za hišo ni ovira

Če ste se našli v zgornjem opisu, odplačujete kredit za hišo in se vam je pred očmi izrisalo nekaj kar zahteva takojšnje ukrepanje in kar nekaj financ, potem ste se znašli ravno na pravem mestu za najboljše informacije. Če ste menili, da boste težko prišli do novega posojila, vam lahko ponudimo rešitev.

Smo zanesljiva mobilna banka, ki deluje na spletu in se v svoji dejavnosti uvršča v sam vrh EU. Poslujemo pa tudi v nekaj drugih državah sveta, kar je pripomoglo k temu, da smo v popolnosti dodelali našo storitev in jo kot takšno ponudili našim strankam. Obstoječi kredit tako pri nas ni ovira za najem novega.

Nadgradite svoj kredit za hišo

Prav tako pa lahko z našim posojilom še dopolnite svoj kredit za hišo. Kako, zakaj, se sprašujete? Kot veste je v življenju tako, da nas marsikdaj tepe Murphyjev zakon. To je tisti zakon, ki pravi, da če kaj lahko gre narobe, bo narobe tudi šlo. In kaj točno imamo v mislih?

Situacijo, ko vam banka odobri kredit, a zgolj toliko, da je ravno dovolj za nakup hiše. Kaj pa dodatna oprema, morebitna obnova, urejanje okolice in podobno? Tam pa boste morda ostali nekoliko prekratki. A ne, če se boste oglasili pri nas. V resnici vam sploh ne bo treba nikamor, saj nas boste obiskali kar od doma!

Vam kredit za hišo dovoljuje še nekaj manevrskega prostora?

Če odplačujete kredit za hišo, pa so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, da si lahko privoščite še en kredit, potem boste to najhitreje in najbolj enostavno uredili pri nas. Kot rečeno, kar od doma. Potrebovali boste samo računalnik ali pa kar pametni telefon in dostop do spleta. V primeru slednjega, vam ni treba biti niti doma.

Ob izpolnjevanju vloge za kredit, ki vam bo vzelo zgolj nekaj minut, boste potrebovali še osebni dokument in številko bančnega računa. To je to! Nobenega potrdila vašega delodajalca, ali podpisovanja pri notarju in nobene potrebe po iskanju poroka. Kredit boste imeli urejen že v 24-ih urah, nakazilo pa navadno izvedemo že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Na kredit za hišo boste kar pozabili

No ja, ne v resnici. Še vedno ga boste morali odplačevati naprej, a z novim kreditom bo kredit za hišo le eden izmed rednih mesečnih stroškov, ki si jih lahko privoščite. Pa še ena dobra novica za vas. Vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali in bo zato celoten postopek še enostavnejši in hitrejši.

Kredit vam bomo nakazali z računa na račun. Pred pričetkom izpolnjevanja vloge za kredit pa boste izbrali tudi želen znesek in število mesečnih obrokov za odplačilo. Teh je na voljo do 12, kreditni kalkulator pa vam bo pri tem prikazal tudi vse zajete stroške in višino mesečnega obroka. Pošteno in transparentno!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.