Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Plačilna ali kreditna kartica

Kako do bančne kartice?

Svojo prvo bančno kartico prejmemo, ko odpremo prvi bančni račun. To se lahko zgodi že v otroštvu, samostojne bančne kartice pa pridejo na vrsto v odraslem življenju. Z njimi nam je olajšano plačevanje na različnih prodajnih mestih, ni nam treba naokoli hoditi z gotovino v žepu, nakupujemo lahko tudi preko spleta. Posebne kreditne kartice pa so včasih precej podobno uporabne kot kakšen hitri kredit. Kartic poznamo kar nekaj, uporabljamo pa tiste, ki nam najbolje služijo.

Seveda je z njihovo uporabo povezanih tudi nekaj stroškov, zato je pred tem smotrno razmisliti za kaj bomo kartico dejansko uporabljali. Kar tako se je tudi ne splača imeti saj imamo lahko z njo nepotrebne stroške. So pa seveda primeri, ko je kartica skorajda nujna.

Kreditne bančne kartice

Ko imamo v mislih bančne kartice se spomnimo tudi na kreditne. Osnovna je seveda tista, ki jo imamo vezano na svoj osebni bančni račun, ki ga potrebujemo zato, da nam delodajalec sploh lahko nakaže plačo. Kreditne kartice pa so namenjene nakupovanju na obroke, kar lahko seveda zamenja marsikateri kredit.

Na ta način lahko do nakupov na obroke pridemo hitreje in tudi ceneje. Seveda je od naše kreditne sposobnosti odvisno kakšen limit bomo na kartici imeli. Gre načeloma za celoten znesek, ki je na voljo in ga lahko v okviru nakupa na obroke zapravimo za karkoli, nato, pa mesečno plačujemo dogovorjene obroke.

Kdaj so bančne kartice najbolj uporabne?

Omenili smo že primer, ko so zelo uporabne kreditne bančne kartice. Lahko pa kartice uporabljamo tudi za nakupe preko spleta. V tem primeru gre navadno za nakupovanje v spletnih trgovinah kar je večinoma mnogo ugodneje kot nakupovanje v fizični trgovini. In ne samo to. Nakupujemo lahko po celem svetu.

Seveda ne z navadno kartico. V tem primeru potrebujemo Viso ali Mastercard, ki pa se vse pogosteje pojavljata že skupaj z osnovno bančno kartico. V tem primeru lahko zapravimo zgolj toliko kolikor imamo na voljo, čeprav obstajajo tudi trgovine, kjer lahko opravimo obročni nakup z eno od teh kartic. Vendarle bo najlažje, če bodo kreditne.

Bančne kartice ne zaupamo drugim

Svoje bančne kartice nikoli ne posojamo drugim osebam in nikakor ne delimo podatkov z nje preko spleta ali telefona. Pogoste so namreč prevare preko katerih nepridipravi pridejo do številke kartice in celo PIN kode s katero lahko denar dvignejo na bankomatu. Celo brez te kode pa lahko opravijo nakupe preko spleta.

Zelo pomembne so 3 številke na zadnji strani s katerimi navadno potrjujemo identiteto pri spletnih nakupih. Skratka, s temi karticami gre ravnati preudarno in pazljivo. Čeprav menite, da se vam to ne more zgoditi pa lahko kaj hitro padete v kakšno ljubezensko zgodbo preko spleta in na podlagi čustev podate preveč informacij o sebi.

V primeru izgube bančne kartice

Denimo, da se zgodi izguba ali kraja bančne kartice, je treba k zadevi pristopiti takoj in maksimalno resno. Izgubo takoj prijavite v banki, ki je kartico izdala in jo bo tudi nemudoma preklicala. Navadno je tako, da banka oziroma zavarovalnica krije vse morebitne stroške, ki bi nastali od prijave naprej.

Pri nakupih preko spleta bodite previdni in s kartico plačujte le na spletnih mestih, ki so znana, imajo poskrbljeno za zaščito podatkov in javno obavljeno podjetje, ki upravlja s spletnim mestom. Izogibajte se nenavadno ugodnim ponudbam, ki niso slišati realno. Čevljev, ki sicer stanejo 120 evrov vam nihče ne bo prodal za 15 evrov.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.