Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Privat posojila

Privat posojila so nadvse priročen instrument, kadar na primer pri banki na morete dobiti kredita, ker ste kreditno nesposobni ali ima banka drug razlog, zakaj vam ne odobri kredita. Preverite, kako vam lahko pri tem pomagajo privat posojila.

Obrestna mera za privat posojila

Tako kot pri drugih posojilih velja tudi za privat posojila: obrestna mera je lahko spremenljiva ali pa nespremenljiva. Pri nekaterih posojilodajalcih lahko sami izbirate, katero bi izbrali, drugi posojilodajalci pa kar sami določijo obrestno mero za privat posojila.

Spremenljiva mera se lahko med obdobjem vračanja posojila spremeni, kar pomeni, da bodo vaši zneski v celotnem obdobju vračila večji ali manjši. Na to vplivajo spreminjajoče se razmere na trgu, sami ne morete nič storiti proti tem spremembam.

Nespremenljiva obrestna mera pa pomeni, da se znesek vašega odplačila ne spremeni, vaš znesek odplačila bo ves čas enak. Ta posojila so navadno malo dražja, ključno pa je, da ni tveganja in je manj negotovosti. Vse dogajanje v gospodarstvu na vaše posojilo nima vpliva. Ključno pa je, če se bo obrestna mera med vašim odplačevanjem znižala, ne morete pričakovati znižanja zneska odplačila.

Kje najti privat posojila

Največ informacij o možnosti, kot so privat posojila, boste našli na spletu. Pri potencialnih posojilodajalcih preverite:

  • katere dokumente zahtevajo za odobritev privat posojila,
  • koliko si dejansko lahko izposodite na podlagi privat posojila,
  • kdaj ga morate odplačati in
  • kakšna je obrestna mera privat posojila.

Postopek odobritve je navadno hiter in denar vam je na voljo v razmeroma kratkem času. V nasprotju s posojilom pri banki navadno tudi ni treba predložiti zelo obsežne dokumentacije. Najpogosteje je treba predložiti osebni identifikacijski dokument in neko dokazilo, s katerim dokazujete, da prejemate redne prihodke. Ti so lahko prihodki iz dela ali na podlagi preteklega dela, torej pokojnina.

Poraba privat posojila

To, za kaj boste porabili privat posojilo, je povsem vaša odločitev. Nikogar ne zanima in nihče ne bo preverjal, kaj ste kupili s svojim posojilom niti katere stroške ste pokrili z njim. Posojilodajalca zanima le, da posojilo pravočasno vrnete v celoti.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.