Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit izračun kredita

Potrebujem unicredit izračun kredita

Če potrebujete unicredit izračun kredita je najlažje, da se za več informacij obrnete na njih same. Mi pa vam lahko več povemo o izračunu kredita najetega preko naše banke. Naša mobilna banka se ponaša kot ena najboljših tovrstnih bank na področju EU. Za naše stranke imamo pripravljene izredno ugodne hitre gotovinske kredite.

V primeru, da si želite najeti kredit pri nas, vam je brezplačno na voljo v uporabo naš spletni kreditni kalkulator s katerim preprosto pridete do vašega informativnega izračuna. Izračun je popolnoma transparenten saj že v njem samem najdete celotne stroške v primeru, da bi najeli hitri gotovinski kredit pri nas.

Unicredit izračun kredita vam lahko odlično služi za primerjavo

Ste že opravili unicredit izračun kredita pa bi ga radi primerjali še z ostalimi ponudniki kreditov? To bo z vaše strani pametna poteza saj se stroški in višina vračil razlikujejo od banke do banke. Zato je potrebno zbrati več ponudb, jih primerjati in na koncu izbrati tisto po kateri boste dobili največ denarja na vaš račun z najnižjim zneskom stroškov in mesečnega odplačila.

S tem lahko prihranite kar lepo vsoto denarja. Seveda pa se denar, ki ga preplačate spreminja s številom mesečnih obrokov, ki ste jih izbrali. Na voljo vam je vse do 12 mesečnih obrokov, hitreje boste denar vrnili, manj kredita boste preplačali.

Unicredit izračun kredita imam, kdaj bom prejel denar na račun?

Imate unicredit izračun kredita pa vas zanima kako najhitreje od izračuna pa do denarja na vašem računu? Če se boste odločili za najem hitrega gotovinskega kredita boste pri nas prejeli denar le v zgolj 15 minutah od prejema vaše vloge za kredit. Seveda se čas čakanja lahko malce podaljša, vendar nikoli na vaše izplačilo ne boste čakali več kakor 24 ur.

Najbolje pri vsem tem pa je, da pri nas ne gre za namenski kredit. To pomeni, da za odobritev ne boste potrebovali izkazovati dejanske namembnosti najema kredita in tudi potrošili ga boste lahko tam, kjer se vam zdi najbolj potrebno. Pa naj si bo to polog za novega jeklenega konjička ali pa bazen na vašem vrtu.

Če ste preverili našo ponudbo, unicredit izračun kredita morda ne bo potreben

Preverili ste ponudbo naše mobilne banke, se odločili zanjo zato unicredit izračun kredita morda ne bo več potreben. Pri nas vse poteka preko spleta zato lahko vašo vlogo oddate kar od doma oziroma od tam, kjer imate dostop do ene izmed vaših pametnih mobilnih naprav (mobilni telefon, tablica, računalnik) in dostop do internetne povezave. Vloga vam za izpolnjevanje vzame zgolj nekaj minut.

Da se lahko vloga izpolni tako hitro je pomemben podatek tudi ta, da za oddajo vloge ne potrebujete predložiti nobenih dodatnih dokumentov. Od vas ne zahtevamo niti potrdila s strani vašega delodajalca o zaposlitvi niti nobenih listin overjenih s strani notarja.

Unicredit izračun kredita mi ustreza, ne pa tudi pogoji

Opravili ste unicredit izračun kredita vendar ste preverili in ne dosegate vseh pogojev, ki jih postavljajo za najem kredita pri njihovi banki? Nič hudega. Pri nas smo pripravili ponudbo z nekaj osnovnimi pogoji za najem kredita. Vse to z namenom, da lahko kredit najame skorajda vsak, saj se vsakdo lahko znajde v situaciji ko potrebuje dodaten denar.

Za odobritev hitrega gotovinskega kredita pri naši mobilni banki potrebujete zgolj potrdilo o prijavljenem stalnem bivališču v Republiki Sloveniji, enega izmed osebnih dokumentov ter številko vašega bančnega računa. Za najem kredita prav tako ne boste potrebovali poroka, ne preverjamo pa niti kreditne sposobnosti zato lahko denar prejmete hitreje.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.