Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko banka krediti

Iščete primerjave z Addiko banka krediti?

Če iščete primerjave ostalih posojil z Addiko banka krediti, ste na pravem mestu. Pa ne le v tem primeru. V mobilni banki o kateri pišemo tule, so dobrodošli praktično vsi slovenski državljani ne glede na to katere banke komitenti so. Zato bodo v tej ponudbi zase našli pravo izbiro tudi komitenti preostalih bank.

Če ste se znašli v situaciji, ko zelo hitro potrebujete nekaj denarja, to pomeni, da ga želite na svojem računu še danes. Z našo pomočjo vam to seveda lahko uspe. Kredit v naši mobilni banki boste v nekaj minutah naročili preko spleta, enako hitro pa bo tudi nakazan na vaš bančni račun.

Addiko banka krediti in ostala ponudba

Vedno vzpodbujamo vse stranke, naj kredite in ponudbe med seboj primerjajo preden se odločijo za favorita. Ker tudi Addiko banka krediti niso edini na trgu, je seveda priporočljivo, da se jih primerja s preostalimi. Če želite hiter kredit s čim manj komplikacijami in malo dokumentacije, pa ste vsekakor na pravem mestu.

Za najem kredita pri nas namreč ne boste potrebovali skoraj ničesar. Če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi prilivi, potrebujete pri izpolnjevanju vloge za kredit le osebni dokument in številko bančnega računa. Tako, to je nekako to kar se dokumentacije tiče. Ne verjamete? V nadaljevanju razložimo tudi ta del.

Addiko banka krediti zahtevajo več papirjev?

Povsem mogoče je, da ste v situaciji ko bi radi nekaj denarja, a zato niste pripravljeni nabirati dokumentacije, oziroma vam tisti hip ni pri roki. Addiko banka krediti zahtevajo več papirjev? Za najem kredita pri vas ne bomo pošiljali k delodajalcu kjer bi dobili potrdilo o zaposlitvi, saj ga ne boste potrebovali.

Prav tako vam bomo prihranili pot k notarju, kajti overjanje tam ne bo potrebno. Tudi na iskanja poroka lahko pozabite. Vemo kako težko je to, zato vam bomo prihranili težave. Ker pa dobrih novic pri nas nikoli ni konec, imamo za vas še eno. Kredit vam odobrimo brez preverjanja kreditne sposobnosti!

Addiko banka krediti že bremenijo vaše prilive?

Ste v situaciji, ko že imate kredit in denimo Addiko banka krediti že bremenijo vaše prilive? Tudi v tem primeru lahko pri nas še vedno pridobite novo posojilo. Pri odobritvi kredita se namreč ne fokusiramo na to ali posameznik že odplačuje kakšen kredit drugje, le na to, da lahko plačuje svoje obveznosti.

Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in smo svojo storitev preko spleta močno izpopolnili. To pomeni, da vam za najem kredita pri nas ne bo potrebno stopiti iz hiše ali stanovanja. Lahko ga boste naročili od koderkoli saj boste potrebovali le računalnik, ali svoj pametni telefon s povezavo do spleta.

Addiko banka krediti niso edini

Kot vidite vas obstoječi Addiko banka krediti ne bodo ovirali pri najemu novega pri nas. Prav tako smo ugotovili, da zgolj en ponudnik ni edini na trgu in je pametno preveriti več različnih ponudb. Pri nas vam tako nudimo hitri kredit ki je realiziran navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene kreditne vloge.

Odvisno od primera, lahko pred izplačilom mine največ 24 ur. Za izpolnjevanje vloge boste potrebovali le nekaj minut svojega časa, kar pa bo na koncu imelo za rezultat zares ekspresno hitro realizacijo. Vsekakor preverite našo spletno stran in uporabite kreditni kalkulator. Odplačilo na do 12 mesečnih obrokov.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.