Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditni kalkulator

Kje lahko najdem kreditni kalkulator?

Kreditni kalkulator lahko najdete na spletni strani naše banke. Naše storitve tudi sicer potekajo zgolj preko interneta zato tudi spadamo med vodilne mobilne banke na področju celotne EU. S tem želimo omogočiti strankam hitro in priročno bančno poslovanje. Preko spleta lahko najdete prav vse informacije o najemu kredita, pa tudi vlogo za kredit.

Skratka, celoten postopek najema kredita poteka izključno preko spleta. To pomeni, da se vam ne bo več potrebno prilagajati glede na delovni čas izbrane bančne poslovalnice, poslovite pa se lahko tudi od običajno dolgih vrst pred bančnim okencem. Tam bi sicer dobili podobne informacije kot jih pri nas preko računalnika ali vaše pametne mobilne naprave.

Zakaj uporabiti kreditni kalkulator?

Kreditni kalkulator je predvsem pametno uporabiti, da že vnaprej lahko pridobite okvirno finančno sliko najema vašega novega hitrega gotovinskega kredita. Ko informativni izračun izdelate z več kreditnimi kalkulatorji različnih ponudnikov kredita, potem lahko primerjate vsak posamezen izračun kredita med sabo in izberete najugodnejšega. S tem lahko prihranite res lepo vsoto denarja ali pa za isto ceno najamete večjo vsoto posojila.

Ker pa naša banka predvsem stremi k transparentnemu poslovanju z našimi strankami, vam že v informativnem izračunu pridobljenem z našim kreditnim kalkulatorjem prikažemo celotne stroške najema hitrega gotovinskega kredita. S tem se boste lahko učinkovito izognili morebitnim neprijetnim presenečenjem v obliki dodatnih visokih stroškov odplačevanja kredita.

Kreditni kalkulator za obročno odplačevanje

V naš kreditni kalkulator lahko sami vnesete željeno število mesečnih obrokov vašega kredita. Navoljo jih je 12, lahko pa jih izberete po vaših željah. Poleg vnesete še željeni znesek posojila in že imate pred seboj celoten informativni izračun s katerim lahko najamete cenovno najugodnejši kredit.

Za najem kredita pri naši banki ne postavljamo visokih in večini nedostopnih pogojev. Od vas zahtevamo zgolj veljaven osebni dokument, urejeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji ter seveda odprt bančni račun pri katerikoli banki, da vam lahko po odobritvi kredita hitro nakažemo vaš denar. Pogoji so prilagojeni tako, da lahko skorajda vsak zaprosi za hitri gotovinski kredit.

Kreditni kalkulator za hiter kredit

Kreditni kalkulator za izredno hiter kredit je na voljo na naši mobilni banki. Zakaj hitri kredit? Ker je celoten postopek od oddaje vloge pa vse do nakazanega zneska na vaš račun izredno hiter. Denar je po odobritvi kredita lahko na vašem računu v zgolj 15 minutah, nikoli pa ne več kakor v 24-ih urah.

Tako lahko večinoma kredit črpate že v istem dnevu od odobritve. Denar lahko zapravite za karkoli potrebujete ali si želite. Odobritve kredita namreč ne pogojujemo z izkazovanjem namembnosti, torej lahko z denarjem odplačate vaš stari kredit, lahko si privoščite križarjenje, ali pa si kupite novi avto oziroma denar uporabite kot polog.

Kreditni kalkulator sem že uporabil

Če ste kreditni kalkulator že uporabili in ste z pridobljenim informativnim izračunom tako zadovoljni, da ste se odločili za najem kredita pri nas, potem potrebujete le še nekaj minut svojega prostega časa. Izpolnjevanje ter oddaja vloge namreč poteka zgolj nekaj minut.

Od vas ne zahtevamo ogromnega kupa raznorazne dokumentacije kot je to morda v navadi pri drugih kreditnih ponudnikih. Ne zahtevamo ne potrdila o zaposlitvi niti kakih drugih dokazil. Za odobritev kredita vam tudi ne bo potrebno iskati poroka, ker vam posojilo odobrimo tudi brez tega. Ker pa ne preverjamo kreditne sposobnosti lahko celoten postopek steče in se zaključi še hitreje.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.