Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko hip kredit

Je Addiko hip kredit tisti pravi zame?

Veliko potrošnikov se sprašuje podobno. A ne le kadar govorimo o Addiko hip kredit, pač pa o najemu posojila sploh. Gre za korak pri katerem je v igri denar in na tega moramo še posebej paziti. Že tako povsem prelahko uhaja med prsti, zato ni nobene potrebe, da pri tem dodatno pomagamo.

Pred najemom kredita je seveda potrebno pogledati različne ponudbe in ponudnike kreditov, ter se na koncu odločiti za najboljšo. Ampak katera je tista, ki ji lahko rečemo najboljša? V tem pogledu bo imel vsak svoj odgovor, a dejstvo je, da je ugoden kredit za vsakega lahko nekaj drugega. Mi imamo odlično ponudbo za vas!

Boljšo kot Addiko hip kredit?

Ne bomo se neposredno primerjali z drugimi in ne bomo vas prepričevali da smo boljši kot Addiko hip kredit, ali kot na primer katera druga banka s svojo ponudbo. Zgolj predstavili vam bomo svoje pogoje in možnosti, odločitev pa bo na koncu povsem vaša. Verjamemo pa, da boste težko obrnili hrbet.

Za začetek bomo dali poudarek na našo hitrost. Težko boste še kje našli kredit, ki je realiziran v tako kratkem času. Potem, ko boste oddali svojo kreditno vlogo in bo ta potrjena, bo denar na vašem računu navadno že po 15-ih minutah. Najkasneje pa v roku 24-ih ur. Se sliši zanimivo?

Addiko hip kredit že imam

Če ste se na tej strani znašli, ker Addiko hip kredit že imate in sedaj nikjer več ne dobite novega, ste na pravem mestu. V naši mobilni banki so dobrodošli tako tisti, ki kakšen kredit že odplačujejo, kot tudi komitenti različnih bank. Še ena izmed velikih prednosti naše banke tiči v tem, da jo boste obiskali na spletu in ne v živo.

Tako boste prihranili veliko časa in vam ne bo potrebno čakati v vrsti pred vrati poslovalnice. Za obisk naše banke torej potrebujete le računalnik, tablico, ali pa kar pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Brez kakršnihkoli digitalnih certifikatov, ali potrdil.

Addiko hip kredit lahko tudi odplačate

Prej smo omenili možnost da Addiko hip kredit že imate. Tako lahko seveda pri nas najamete kredit, starega poplačate in vam ostane še nekaj denarja za tisto kar potrebujete. Koliko vam bo ostalo, si lahko izračunate kar sami. Na naši spletni strani imate na voljo namreč zelo enostaven kreditni kalkulator.

Potem ko boste vnesli končni znesek kredita in izbrali število obrokov v katerih boste kredit odplačali, vam bo omenjeni kalkulator ponudil izračun kredita. V njem bodo zajeti popolnoma vsi stroški, zato boste lahko popolnoma mirni v nadaljevanju. Na izbiro boste imeli do 12 mesečnih obrokov, kar bo verjetno več kot dovolj.

Addiko hip kredit lahko tudi ostane

Nobene potrebe ni, da Addiko hip kredit poplačate, saj lahko našega najamete kljub obstoječem kreditu. Razlika bo le v tem, da boste morali nato poravnavati dve mesečni obveznosti. Torej je na vas, ali to zmorete. Za najem kredita pri nas boste potrebovali samo osebni dokument ter številko bančnega računa.

Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali v nekaj minutah, zato je povsem mogoče, da boste imeli denar na računu še danes. Kje in za kaj boste denar porabili je popolnoma vaša izbira. Dodajmo še eno zelo dobrodošlo informacijo. Pred odobritvijo kredita, vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali. Le še nekaj klikov ste oddaljeni od denarja na računu!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.