Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hip kredit

Iščete hip kredit ali kredit v hipu?

Za hip kredit ne vemo, lahko pa vam ponudimo kredit v hipu in to skoraj dobesedno. Ste že slišali za kredit, ki ga naročite kar preko spleta, pri tem uporabite računalnik ali pametni mobilni telefon, ter še isti dan prejmete nakazilo? Če še niste, boste pa sedaj.

V naši mobilni banki smo se povsem specializirali za takšne hitre kredite, ki so na voljo praktično v hipu. Ne bo vam treba zapravljati svojega dragocenega časa za obiskovanje banke, niti za lovljenje uslužbencev v kadrovski službi podjetja kjer ste zaposleni. Potrdila o zaposlitvi namreč ne boste potrebovali, kot tudi ne obiska pri notarju.

Počakajte hip kredit je na poti

Tako nekako bi se lahko glasil naš slogan, saj bo po oddani vlogi stekla hitra potrditev s strani naše finančne službe. Torej, počakajte hip kredit je na poti, bo veljalo takrat, ko bodo na naši strani ugotovili da je vaša kreditna vloga popolna. Potrditev steče zelo hitro, kot tudi samo nakazilo na vaš bančni račun.

Navadno v primeru uspešno oddane in potrjene vloge za kredit, denar nakažemo že po 15-ih minutah. Seveda odvisno od primera do primera, lahko traja tudi nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur. Torej, v najslabšem primeru boste jutri že pripravljeni na nakupovanje in zapravljanje za karkoli boste želeli.

Že imate hip kredit pa bi ga izplačali

Seveda je povsem možno, da ste pred časom že najeli tako imenovani hip kredit in bi ga sedaj radi poplačali, ali pa najeli novega. Obstoječi kredit vas prav nič ne bo oviral pri najemu novega pri nas. V tem primeru lahko svoj stari kredit poplačate, ali pa enostavno najamete še enega in odplačujete oba.

Kako je to mogoče? Če vam to dovoljujejo vaši finančni prilivi, potem to za nas ni težava. Poleg tega da vse poteka preko spleta in boste vlogo oddali kar od doma, pa naj dodamo še, da ne boste potrebovali skorajda nič dokumentacije. Vse kar boste potrebovali ob sebi sta osebni dokument in številka bančnega računa.

To pa je hip kredit v hipu kajne?

Če ta hip kredit še ni videti povsem realna opcija za vas, razložimo še nekaj malenkosti. Navadno v bankah posojilojemalcem pogojujejo najem kredita s tem, da morajo biti njihov komitent, prav tako morajo imeti ustrezno finančno sliko, ki se preverja s sistemom Sisbon. Pri nas to odpade.

Vaše kreditne sposobnosti namreč ne bomo preverjali, prav tako pa ste lahko komitent katerekoli banke. Pomembno je zgolj, da ste slovenski državljan z rednimi mesečnimi prilivi in imate prijavljeno stalno prebivališče. Če imate v žepu še osebni dokument in bančno kartico, ste pripravljeni na izpolnjevanje kreditne vloge. Obiščite nas na spletni strani in preverite našo ponudbo.

Kreditni kalkulator in hip kredit

Ste že urejali hip kredit, oziroma imate s katere od bank že pripravljen kreditni izračun. Potem vsekakor preverite še pri nas in primerjajte ponudbe med seboj. Naš kreditni kalkulator je zelo enostaven za uporabo saj boste vanj vnesli samo želen znesek kredita in število mesečnih obrokov za odplačilo.

Teh je lahko do 12, izbira pa je popolnoma vaša. Ko boste vnesli podatke vam bo kalkulator izračunal in predstavil vse potrebne podatke. Brez skrivanja v drobnem tisku in brez zavajanja. Na voljo smo vam kar 24 ur na dan, za naročilo kredita pa ne boste potrebovali več kot zgolj nekaj minut svojega časa.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.