Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko stanovanjski kredit

Vas zanima samo Addiko stanovanjski kredit?

Ker ste se znašli na tej strani, je povsem mogoče, da ste iskali Addiko stanovanjski kredit? V primeru, da še vedno raziskujete in iščete najboljši kredit zase, pa vam lahko v luči tega predstavimo še eno prav posebno banko. Gre za mobilno banko, ki deluje preko spleta in je dostopna 24 ur na dan.

Pa ne le, da je ves čas dostopna. Dostopna je tudi komitentom drugih bank in takšnim ki na kateri od njih že odplačujejo kakšen kredit. Pravijo, da se na spletu vse odvija bliskovito hitro, zato naj vas ne čudi, da boste deležni tudi bliskovito hitrega kredita. Vas zanima kako?

Že imate Addiko stanovanjski kredit?

Tudi, če že imate Addiko stanovanjski kredit in ga želite morda odplačati, ali zgolj najeti še eno posojilo, je na tej mobilni banki to mogoče. Za začetek povejmo, da vam ne bo potrebno oditi od doma, niti koga poklicati, ali napisati sporočilo. Na vrsti boste takoj, ko boste to želeli.

Nobenega čakanja in drenjanja ne bo. Enostavno boste sedli za računalnik ali pa v roke vzeli svoj pametni telefon, obiskali spletno stran mobilne banke in preverili na kakšen kredit lahko računate. Pri tem vam bo v veliko pomoč izjemen kreditni kalkulator. Vnesli boste želen znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov, ki so na voljo.

Addiko stanovanjski kredit ne bo ovira

Kot smo dejali, so v tej mobilni banki dobrodošli komitenti različnih bank in tudi vsi, ki kak kredit že odplačujete. Če je to denimo Addiko stanovanjski kredit, lahko še vedno brez težav pridete do denarja kar preko spleta. Izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge bo od vas terjalo le nekaj kratkih minut.

Ko bo vloga enkrat pri naši finančni službi, jo bo ta preverila in potrdila v kolikor bo vse kot mora biti. Denar navadno nakažemo že po 15-ih minutah, v posameznih primerih pa traja največ 24 ur. Od dokumentacije boste potrebovali le osebni dokument in številko vašega bančnega računa kamor prejemate prihodke.

Addiko stanovanjski kredit ali vaš?

Sploh ni potrebe postavljati vprašanja kot je: Addiko stanovanjski kredit ali vaš? Zato, ker imate lahko tudi oba. Poleg tega, da od vas ne bomo zahtevali veliko dokumentacije povejmo, da ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Torej brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja in tudi brez poroka.

Bolj enostavno že skorajda ne gre. Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, delujemo pa še v nekaj drugih državah po svetu. Vse to nam daje veliko energije pri dodatnem izpopolnjevanju naših storitev. Ste že slišali za bolj enostaven in hitrejši kredit kot je ta? Verjetno ne in bi bilo tudi težko.

Je Addiko stanovanjski kredit tudi na daljavo?

Tega ali je moč Addiko stanovanjski kredit najeti brez obiska banke ne vemo, je pa takšna praksa pri nas. Na ta način smo močno pohitrili postopke in hkrati omogočamo naše storitve več ljudem naenkrat. Zavedamo se, da je življenje danes nadvse hitro, zato morajo biti hitre tudi vse storitve.

Nad našo vsekakor ne boste razočarani, saj boste do kredita tako rekoč prišli v nekaj minutah. Denar bo na vašem računu v roku 24-ih ur ali prej, kje ga boste potrošili in zakaj pa nikoli ne bo naš pogoj. To pomeni, da ne potrebujemo nikakršnih dokazil in računov o nakupu. Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.