Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni krediti

Kaj so hipotekarni krediti?

Če ste se znašli v situaciji, ko bi vam prav prišlo nekaj denarja, pa tega na svojem bančnem računu nimate, ste se zagotovo že vprašali po kreditu. Med vsemi na trgu pa so na voljo tudi hipotekarni krediti, pri katerih pa je potrebno biti nekoliko bolj pazljiv. Gre namreč za vrsto kreditov kjer je potrebno zastaviti neko garancijo.

Odvisno od tega za kako visok znesek gre, je lahko predmet zastavitve kakšen vrednostni papir, avtomobil, ali celo nepremičnina. Nikakor pa si ne želite, da bi ob morebitnih finančnih težavah in nezmožnosti plačevanja obrokov ostali brez hiše ali avtomobila. Prav zato je dobro preveriti tudi druge opcije.

Hipotekarni krediti ali raje kakšni drugi?

Kot smo dejali, hipotekarni krediti nikakor niso edini na posojilniškem trgu. Med vsemi ostalimi boste našli tudi zelo mikavno ponudbo kot je naša. Smo mobilna banka, ki za svoje stranke skrbi kar preko spleta. Za najem kredita pri nas vam namreč ne bo potrebno hoditi na banko, ali pa kam drugam po obsežno dokumentacijo.

Vlogo za kredit boste oddali kar preko spleta s pomočjo računalnika ali pametnega telefona. Kar se dokumentacije tiče, pa potrebujete ob sebi zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Vas že bolj zanima kajne? V nadaljevanju vam razložimo kako boste do denarja na računu prišli v le nekaj minutah.

Hipotekarni krediti navadno niso prva izbira

Ker so hipotekarni krediti precej obremenjujoči, saj povzročijo kar nekaj stresa, je vsekakor bolje najti kakšno drugo varianto posojila. Pri nas boste tako imeli na voljo najem kredita, ki bo realiziran v zgolj nekaj minutah. Toliko vam bo namreč vzelo izpolnjevanje kreditne vloge, nakazilo pa bo sledilo zelo hitro.

Navadno denar izplačamo že po 15-ih minutah od oddane in preverjene ter potrjene vloge. Morda se kdaj nekoliko zavleče, odvisno od primera do primera, a nikoli ne za dlje kot 24 ur. Ob tem pa boste do denarja prišli brez nepotrebnega skakanja naokoli, stanja v vrsti in iskanja parkirnega prostora okoli banke.

So hipotekarni krediti na voljo vsem

Načeloma je tako, da so hipotekarni krediti na voljo vsem, saj morate za garancijo zastaviti nekaj kar ima precejšnjo vrednost. Za najem kredita pri nas vam to ne bo potrebno storiti. Za nas bo dovolj da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Potrebovali pa boste tudi zelo malo dokazil.

Brez potrdila o zaposlitvi, brez overitve pri notarju in brez poroka boste prišli do hitrega kredita pri nas. Ob tem pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Kredit pri nas lahko pridobijo komitenti vseh različnih bank, kot tudi tisti ki kakšen kredit že odplačujejo. Le še nekaj klikov stran ste.

Naj vas hipotekarni krediti ne skrbijo več

Četudi ste že obremenjeni na način, da vašo plačo zasedajo hipotekarni krediti pa lahko kljub temu pri nas zaprosite za nov kredit. Morda starega odplačate in si zagotovite še nekaj denarja. Pri nas so hitri krediti na voljo na do 12 mesečnih obrokov, celoten kredit z vsemi stroški vred pa si boste pred najemom izračunali kar na spletni strani.

V ta namen boste uporabili naš kreditni kalkulator, vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov in preverili izračun. Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU, delujemo transparentno in na pošten način. Naročite svoj kredit kar s kavča, ali pa iz bližnjega parka še danes.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.