Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti

Zakaj so hitri krediti tako priljubljeni?

V zadnjem času je moč v medijih zaslediti veliko napisanega na temo »hitri krediti«. Sploh nič nenavadnega, če pomislimo kako zelo hitro se življenje vrti okoli nas in mi z njim. Od nas zahtevajo hitre rešitve in posledično tudi mi od drugih. A navadno se vse skupaj ustavi, ko želimo zase nekaj več.

Denimo, da se znajdemo v situaciji, ko nam za neko zadevo preprosto zmanjka denarja, ali pa nas morda preseneti kaj povsem nepričakovanega kot je okvara avtomobila, hladilnika in podobno. Spet drugič pa si morda želimo samo nekaj novega, lepega za dušo.

Hitri krediti ponujajo rešitev

Dejstvo je, da se v teh trenutkih najprej zazremo v denarnico in na svoj tekoči račun, potem pa pokukamo še v banko, kjer pa včasih naših prošenj ne uslišijo, ali pa morda sami nismo navdušeni nad njihovimi pogoji poslovanja. Na tem mestu lahko z veseljem oznanimo, da so hitri krediti naša specialnost!

Na ta način boste lahko še isti dan kupili nove gume za avto, ali pa vplačali dopust na destinaciji, ki jo že dolgo želite obiskati. Pri nas namreč ne pogojujemo tega za kaj se denar lahko zapravi. In ko rečemo »hitri kredit«, tako tudi mislimo.

Kako hitri so vaši hitri krediti?

Tako zelo, da bi bil že težko bolj! Naši hitri krediti se ponašajo s svojo enostavno pridobitvijo saj zanje ne boste potrebovali kakšnih posebnih dokumentov ali potrdil vašega delodajalca. Ob sebi potrebujete zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar.

Da je vse skupaj še hitrejše, pa smo svoje poslovanje optimizirali do zadnje podrobnosti. Tako vam ne bo potrebno niti iz hiše, saj boste vlogo za kredit oddali kar preko spleta. Prav to nas danes uvršča v sam vrh mobilnega bančništva EU.

Kako hitro se odobrijo hitri krediti?

Za druge ne bomo govorili, lahko pa rečemo, da pri nas, zelo hitro! Ko boste enkrat uspešno izpolnili in oddali vlogo, jo bo naša finančna služba preverila in potrdila, potem pa že v roku 15-ih minut lahko pričakujete denar na svojem računu. Tako zelo hitro!

Odvisno od situacije, lahko kdaj traja nekoliko več časa da prejmete nakazilo, a nikakor ne več kot 1 dan. To hitrost omogoča prav naša spletna stran, kjer boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja vedno na tekočem s stroški in vsem potrebnim za lažjo odločitev. Ponosni smo na naše transparentno in pošteno poslovanje.

Na koliko obrokov so na voljo vaši hitri krediti?

Pri nas so vam hitri krediti na voljo z odplačilno dobo do 12 mesečnih obrokov. Tudi to opcijo (poleg višine kredita) izberete kar v kreditnem kalkulatorju, ki za vas izračuna mesečne obveznosti in končni znesek za vračilo. Kot rečeno, so vam pri nas hitri krediti na voljo za karkoli in kadarkoli.

Pomembno je le, da svoje obveznosti redno plačujete, kar vas po izplačanem kreditu uvrsti na poseben seznam naših strank katerim naslednjič omogočimo še eno super storitev, ki se imenuje sms kredit. Torej, naslednjič vam za hitri kredit ne bo treba niti na splet, poslali boste zgolj ustrezno SMS sporočilo in naročili denar.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.