Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti delavska hranilnica

So krediti delavska hranilnica na voljo na spletu?

Če se sprašujete ali so krediti delavska hranilnica na voljo na spletu, vam bomo težko odgovorili, ker se ukvarjamo bolj s svojo ponudbo. Smo namreč mobilna banka, ki za svoje stranke skrbi prav na spletu. To pomeni, da smo zelo hitri, prilagodljivi in nezahtevni. Za najem kredita pri nas namreč ne boste izgubljali živcev.

V prvi vrsti to za vas pomeni, da boste do denarja prišli na hiter in enostaven način. Obisk banke ne bo potreben, prav tako od vas ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi ali notarske overitve. Kaj pa porok, se sprašujete? Ne, tudi tega ne boste potrebovali. Kaj pa potem?

Vas zanimajo samo krediti delavska hranilnica?

Če vas ne zanimajo zgolj krediti delavska hranilnica, potem vam priporočamo, da si ogledate še našo ponudbo. Če ste se prejle spraševali kakšen kredit ponujamo glede na to, da od vas ne zahtevamo praktično ničesar, povejmo, da nekaj malenkosti vendarle boste potrebovali. Osebni dokument in številko bančnega računa.

Tako, to je načeloma vse. Če imate redne mesečne prilive in ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem, ste le še nekaj minut oddaljeni od svojega kredita. Tega boste v nekaj klikih namreč naročili kar preko spleta s pomočjo računalnika, tablice, ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona s povezavo do spleta. Akcija!

Ste malce pozabili kaj so to krediti delavska hranilnica?

Kdo bi vam zameril, če za hip pozabite na vse druge banke in tudi misel na to kje in kakšni so krediti delavska hranilnica. Pred seboj imate super zanimivo ponudbo in le še nekaj klikov stran ste od denarja na svojem računu. Ko boste enkrat izpolnili spletno vlogo za kredit in jo oddali, jo bo preverila naša služba.

V kolikor bo vse v redu, vam bomo denar nakazali že 15 minut po potrditvi, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Pa kar brez skrbi. O vseh stroških kredita boste sproti obveščeni, saj boste pred oddajo vloge uporabili naš kreditni kalkulator in si sami nastavili parametre po svojih željah.

Krediti delavska hranilnica seveda niso edini

Če ste pomislili, da so vam na voljo zgolj krediti delavska hranilnica, ker ste njihov komitent, potem povejmo, da v naši mobilni banki na spletu lahko do kredita pridejo komitenti vseh bank. Prav tako ne bo ovira, če morda kakšnega že odplačujete drugje. Pomembno je le, da si to lahko privoščite, ostalo nas ne zanima.

Krediti pri nas so tako zelo ugodni in enostavni, da se naše stranke vedno znova vračajo in nas zadovoljne priporočajo tudi drugim. Nismo zaman ena vodilnih mobilnih bank v EU, čeprav delujemo tudi v nekaj drugih državah po svetu. Naše poslanstvo je transparentna in poštena storitev.

S krediti delavska hranilnica ali brez

Torej, do kredita pri nas lahko pridete tudi s krediti delavska hranilnica. Lahko svoj star kredit odplačate in potem odplačujete samo enega, ali pa dva naenkrat. Kakor vam je seveda ljubše. Naročite svoj kredit še danes ne glede na to kje se nahajate. Ste na sprehodu z družino? Ni problema.

Pametni telefon je vedno pri roki, prav tako osebni dokument in bančna kartica. Drugega pa tako ne boste potrebovali. Na voljo smo vam 24 ur, kadarkoli se spomnite na to, da bi potrebovali nekaj denarja. In to ne glede na to za kaj ga potrebujete. Poplačilo starih računov, novo kolo, za dopust. karkoli!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.