Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti nkbm

Krediti nkbm in pogoji za najem

Pogoji za pridobitev kredita kot so krediti nkbm in drugi ponudniki so seveda različni. Pri nas je za oddajo vloge pomembno zgolj to, da se državljan Republike Slovenija in imate transakcijski račun kamor se kasneje lahko nakaže denar. Oddaja vloge pri nas poteka zelo hitro in vam ne vzame več kot le nekaj minut.

Oddate jo lahko kar preko spleta, kar pomeni da vam zadostuje že zgolj ena pametna naprava. Smo namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU in se trudimo strankam čim bolj poenostaviti poslovanje z nami. Pri nas vam namreč ne bo potrebno fizično v poslovalnico in čakati v vrsti.

Potrebujem kreditni kalkulator za krediti nkbm

Če potrebujete kreditni kalkulator za krediti nkbm ga seveda verjetno lahko najdete na njihovi strani. Lahko pa vam priporočamo tudi naš kreditni kalkulator s pomočjo katerega lahko hitro pridete do informativnega izračuna in dobite neko podlago za oddajo vlogepri nas. Tako boste na enem mestu izvedeli koliko kredita lahko vzamete glede na vaše zmožnosti.

Ena od lastnosti naše banke pa je tudi ta, da z našimi strankami poslujemo transparentno in pošteno. Pri nas lahko namreč vse stroške povezane s kreditom vidite že v izračunu kredita v našem kreditnem kalkulatorju. Le tako se lahko izognete neprijetnim presenečenjem, ko lahko poleg rednih stroškov plačate še dodatne in vas spravijo v slabo voljo.

So krediti nkbm ugodni?

Zelo verjetno ste že preverili kako ugodni so kaj krediti nkbm. Mi verjamemo, da nikakor ne boste razočarani, če boste preverili tudi ponudbo naše mobilne banke. Ob kopici ugodnosti nas zaznamuje tudi preprostost najema kredita. Poleg že omenjene hitre oddaje vloge, ki jo lahko oddate kar od doma, pri nas ne zahtevamo raznovrstne papirologije.

Tako vam v našo poslovalnico ne bo potrebno prinašati gore papirjev kot so potrdila o zaposlitvi s strani delodajalcev. Prav tako vam ne bo potrebno prinašati dokazil z notarskim podpisom, ne zahtevamo pa niti poroka. Vse kar potrebujete za uresničitev vaših želja je zgolj nekaj minut časa.

Primerjava krediti nkbm

Pred končno odločitvijo je potrebno tudi primerjati krediti nkbm s krediti ostalih bank. Tako boste lahko vedno izbrali kredit prilagojenim vašim željam, potrebam in zmožnostim. Tudi pri manjših vsotah kredita lahko imate veliko končno razliko med bankami pri denarju, ki ste ga vrnili in preplačali. Od banke do banke so seveda različni tudi različni stroški.

Pri nas lahko kredit vzamete na 12 obrokov. Z različnimi števili obrokov, ki jih boste mesečno plačevali, se spreminjajo tudi stroški povezani s kreditom. Če boste kredit želeli odplačati hitreje, vas bo to seveda prišlo ugodneje. Za kar najbolj vam prilagojen kredit in mesečni obrok pa seveda preizkusite naš kalkulator.

Namen nakupa s krediti nkbm

Ste preverili ali krediti nkbm pogojujejo najem kredita z namenom kje in kako želite vaš denar tudi zapraviti? Naj vam povemo, da pri nas ni obvezno dokazovati vaših namenov porabe kreditnega denarja. Če želite renovirati stanovanje, dati polog za vaš novi avto ali pa zgolj zamenjati vaš star računalnik z novim, sedaj lahko to storite brez skrbi.

Denar je lahko na vašem računu že v zgolj 15-ih minutah od oddaje in sprejema vloge, seveda pa lahko občasno traja nekoliko dlje, ampak nikakor ne več kot do 24 ur. To pomeni, da boste verjetno lahko še isti dan uredili zadeve, kjer vam je mogoče malo zmanjkalo finančnih sredstev.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.