Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB stanovanjski kredit

Najela sva NLB stanovanjski kredit pa je zmanjkalo za opremo

Človek se v nekem določenem trenutku v življenju odloči, da je dovolj najemniških stanovanj in nenehnih selitev, zato vzame stvari v svoje roke. Nekaj podobnega sta storila tudi naša stranka in njen mož. Najela sta NLB stanovanjski kredit, kupila stanovanje in se preselila.

Žal pa so cene na trgu tako močno nihale, da jima je na koncu nekaj malega zmanjkalo za opremo kakršno sta si od nekdaj želela. Ker na banki nista mogla več pridobiti kredita, sta se obrnila na nas. In seveda prejela dodatna finančna sredstva za pohištvo, ki bo njunemu novemu stanovanju dodalo pravo energijo.

NLB stanovanjski kredit je nekaj povsem drugega

S tem mislimo v povezavi na naše storitve. Mi s svojimi storitvami ljudem omogočamo, da premostijo morebitne trenutne težave, popravijo nenadoma pokvarjen avtomobil, zamenjajo pralni stroj in podobno. Pa ne le težave, poskrbimo tudi za lepe trenutke.

Denimo za nakup lepega darila svojemu partnerju, ali pa zaslužene počitnice za katere enostavno ni ostalo dovolj denarja na računu. Vse to omogočimo pod neverjetno ugodnimi pogoji o katerih pa več v nadaljevanju. Sedaj vidite zakaj so v določenih primerih bolj pripravni NLB stanovanjski krediti, v drugih pa takšni kot jih dobite pri nas.

V celoti porabila NLB stanovanjski kredit za stanovanje

Naša stranka je imela izkušnjo z nakupom stanovanja v času, ko so cene stanovanj močno nihale. Dobila je NLB stanovanjski kredit, z možem sta nato kupila stanovanje, a pri nakupu zapravila nekaj več kot sta nameravala. Tako jima je žal malce zmanjkalo za opremo s katero sta želela opremiti novo stanovanje.

Po pomoč sta se zatekla na splet in tako prišla do nas kjer pa sta bila prepričana, da verjetno ne bosta uspešna, saj sta imela na plečih že NLB stanovanjski kredit. Bila sta presenečena kako enostavno je šlo vse skupaj skozi in kako hitro sta na bančni račun prejela sredstva za nakup opreme, ki sta si jo želela.

Kljub temu, da sta že imela NLB stanovanjski kredit

Nas namreč ne zanima ali že imate kakšen hitri kredit, zgolj to, da boste tega pri nas lahko odplačali v dogovorjenih rokih in obrokih. Čeprav imate morda tudi sami denimo NLB stanovanjski kredit, lahko kljub temu pri nas zaprosite za drugo posojilo.

Celoten postopek je skrajno enostaven in poteka preko spleta. Potrebujete samo osebni dokument, ter številko bančnega računa. Ko boste oddali vlogo in jo bomo na naši strani obdelali, boste navadno po 15-ih minutah že imeli nakazana sredstva na svoj tekoči račun.

NLB stanovanjski kredit ni ovira

Če ste se znašli v podobni situaciji kot par, ki je že imel NLB stanovanjski kredit in potrebujete nekaj dodatnega denarja, ste vedno dobrodošli pri nas. Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev, delamo profesionalno in predvsem transparentno.

Pri nas boste vedno vedeli pri čem ste, saj se ne skrivamo za drobnim tiskom. Za najem kredita vam ne bo treba niti od doma, ne k delodajalcu po potrdila in niti ne k notarju. Prav tako pa vam nikoli ne bomo pogojevali za kaj lahko svoj denar zapravite. Ta odločitev je povsem vaša!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.