Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski krediti

Kako dosegljivi so stanovanjski krediti?

Bančni trg pri nas je relativno pester, kot je posledično pestra tudi njegova ponudba. Na voljo je kopica bank in posojilnic, ki imajo vsaka zase svoje pogoje in dobre, ter slabe lastnosti. A stanovanjski krediti so vendarle nekaj kjer je potrebno vložiti nekaj časa za iskanje tistega pravega, ki bo na koncu zadovoljil vašim potrebam.

Nakup nepremičnine je zagotovo korak v življenju, ki zahteva obilico previdnosti in modrosti pred končno odločitvijo. V tem primeru seveda ne govorimo o nekajmesečnem kreditu, pač pa o obveznosti, ki navadno zahteva vsaj tretjino življenja odrasle osebe. Takšen kredit se po navadi odplačuje od 20 do 30 let.

So stanovanjski krediti edina opcija?

Če govorimo o tem, da nekdo potrebuje kredit za stanovanje, so stanovanjski krediti verjetno edina prava opcija. Čeprav pa za vse to niti ne velja. Lahko se zgodi denimo, da posameznik pridno dela, prihrani nekaj denarja, ga nekaj dobi od staršev, ali kaj podeduje in mu do nakupa stanovanja manjka le še nekaj denarja.

V tem primeru seveda ni nobene potrebe, da bi se dolgoročno vezali na stanovanjski kredit, saj so na voljo tudi bolj ugodne opcije. Ena takšnih je seveda tudi ponudba naše mobilne banke na spletu. Tu so vam na voljo hitri krediti z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Stanovanjski krediti gredo z našim z roko v roki

Čeprav morda vaš tekoči račun že zasedajo stanovanjski krediti pa ni nobenega razloga, da si ne bi privoščili še nekaj dodatnega denarja. Pri nas je to namreč mogoče. Čeprav že imate v teku en kredit, lahko pri nas dobite novega! In to pod neverjetno ugodnimi pogoji in ekspresno hitro.

Za najem kredita pri nas bo namreč dovolj osebna izkaznica in številka tekočega računa. Če ste ob tem slovenski državljan, imate prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prilive, ste idealen kandidat, da še danes na svoj bančni račun prejmete nakazan denar. Tako zelo smo hitri, da boste lahko zapravljali še danes ali pa jutri.

Se vam stanovanjski krediti zdijo predragi?

Če se vam stanovanjski krediti zdijo predragi in imate na razpolago že nekaj denarja, potem si lahko pomagate tudi na ta način. Torej, da obiščete našo spletno banko in v nekaj minutah naročite kredit. Tako je! V nekaj minutah, brez fizičnega obiska banke, brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska notarja.

Prav tako ne boste potrebovali nobenega poroka, preverjali pa ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti. Smo mobilna banka, ki se v svoji dejavnosti uvršča v sam vrh EU in deluje še v nekaj državah po svetu, zato ste v naši družbi lahko popolnoma brez skrbi. Poskrbeli bomo, da bodo le te izginile v roku 24-ih ur.

Stanovanjski krediti postanejo druga zgodba

Ker so ob naših kreditih stanovanjski krediti zares druga zgodba, je dobro vedeti, da lahko imate oba. Za izpolnjevanje vloge pripravite le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prihodke, ter vklopite računalnik, ali pa kar s pomočjo pametnega telefona obiščite našo spletno stran.

Izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge vam bosta vzela le nekaj minut, ko pa bo naša finančna služba vlogo preverila in potrdila, pa se lahko svojemu denarju na računu nadejate že po 15-ih minutah. Poslujemo transparentno, zgolj z računa na račun, brez skrivanja pasti v drobnem tekstu. Preverite našo ponudbo, saj verjamemo da smo res vredni vašega zaupanja.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.