Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja na črno

Posoja denarja na črno je nekaj s čimer ne želite opravka

Če se sprašujete zakaj tako močno odsvetujemo zadevo kot je posoja denarja na črno, povejmo da gre v osnovi za storitev, ki ne sledi nobeni zakonodaji ali pravilom, obenem pa je tudi vir velikih težav za kasneje. Posojilojemalec tako nikoli nima nobenih pravic in dokazil o tem kje, koliko in za koliko časa si je izposodil.

V primeru, da potrebujete kredit, bi vam raje priporočili ustaljene in preverjene poti. Ena izmed teh je tudi naša mobilna banka, kjer lahko do posojila pridejo praktično vsi in to zelo hitro. Prav tako pa ne bo potrebne prav veliko dokumentacije in vašega dragocenega časa.

Posoja denarja na črno je nevarna

Kot ste verjetno že ugotovili, je posoja denarja na črno nekaj s čimer ne želite opravka. Niti ne veste kdo vam bo denar posodil, ne kakšne prijeme ima, ko vam morda kak mesec ne bi šlo najbolje. V naši mobilni banki boste z vsem na tekočem, prav tako pa boste vedeli za vse stroške že povsem na začetku.

Potem ko boste uporabili naš kreditni kalkulator, boste namreč prejeli kompleten izračun kredita vključno z vsemi stroški. Tako vam ničesar ne bomo prikrili v drobnem tisku, kar bi morda nekoliko kasneje zlorabili proti vam. Kredit pri nas vam je na voljo z odplačilno dobo do 12 mesecev.

Posoja denarja na črno je včasih cvetela

Seveda je bila posoja denarja na črno včasih izjemno priljubljena, saj so bili krediti na bankah precej nedostopni. V zadnjih letih pa se je regulacija spremenila, pogoji so postali dokaj dosegljivi vsem, še posebej če govorimo o naši mobilni banki. Za kredit pri nas potrebujete le osebni dokument in številko bančnega računa.

Ne verjamete? Od vas ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, niti vas ne bomo pošiljali k notarju, da bi overili kakšno pogodbo. Tudi na poroka lahko pozabite saj tega od vas ne bomo pričakovali. Da pa bi bilo vse skupaj še hitreje in bolj enostavno, pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Zakaj bi vas sploh zanimala posoja denarja na črno

Vse prej našteto je seveda razlog, da vas posoja denarja na črno niti ne bi smela zanimati. Pri nas boste vse skupaj uredili pravno legalno, in boste tudi zaščiteni tako kot se spodobi v podobnih poslih. Če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prejemki, ste dobrodošli pri nas.

Kot tudi komitenti vseh različnih bank in tisti, ki kakšen kredit kje že odplačujete. Pri nas to ne bo ovira za najem novega kredita. Ne glede na to, ali boste starega poplačali, ali pa zgolj najeli še enega in nato plačevali obveznosti za oba. Če si to lahko privoščite, potem vam mi ne bomo stali na poti.

Posoja denarja na črno ni priporočljiva

Neglede na to ali vas posoja denarja na črno zanima na način, da bi vi nekomu posodili, ali pa posojilo potrebujete sami, vam to odsvetujemo. V kolikor potrebujete nekaj denarja za vaš dopust, morda polog za nov avto, ali pa prenovo stanovanja, se raje oglasite pri nas.

Preko spleta boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kreditno vlogo, ki jo bomo nato preverili in tudi potrdili. Po potrditvi pa se lahko denar na vašem računu znajde že v roku 15-ih minut, ali pa najkasneje v 24-ih urah. Tako hitro in pod ugodnimi pogoji, da na črni trg niti pomislili več ne boste.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.