Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja

Je posoja denarja varna?

Ko za kakšno stvar zmanjka denarja, je vedno v mislih kakšna posoja denarja. Pri tem pa je potrebno biti skrajno previden. Izposoja od katerega od prijateljev ali sorodnikov se lahko precej slabo konča, morda s kakšnim nepotrebnim prepirom. Najem posojila v okolju, ki ni profesionalno pa lahko udari po vašem žepu.

V ta namen bi vam radi predstavili mobilno banko, ki svoje storitve nudi preko spleta. To pomeni, da vam po denar ne bo potrebno hoditi na banko, ampak boste za obisk uporabili računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon. Ob tem dodajmo še, da za najem kredita pri nas ne boste potrebovali kaj veliko dokumentacije.

Naj bo posoja denarja profesionalna

Ko govorimo o storitvi kot je posoja denarja, je potrebno izpostaviti varnost posojilojemalca. Vsekakor si ne želite priti do denarja po kakšni sumljivi poti, kar bi vam v prihodnosti povzročilo več težav kot rešitev. Predlagamo vam, da to storite zgolj v banki ali podjetju, ki se s tem profesionalno ukvarja.

Kar se naše ponudbe tiče, lahko povemo, da boste deležni odlične storitve, ki bo povsem v skladu s slovensko zakonodajo. Smo tudi zelo transparentni in vam vse stroške kredita predstavimo že na začetku. V resnici si jih lahko ogledate kar sami in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja na spletni strani banke.

Posoja denarja naj ne bo na silo

Preden krenete v akcijo za denarjem, se vsekakor prepričajte, da vam bo ta posoja denarja v korist in ne škodo. Preverite tudi konkurenco in se ne odločajte na pamet, ker se vam morda mudi. Z našim kreditnim kalkulatorjem lahko pridobite izračun kredita ki bo po vaših željah.

Vnesli boste le končni znesek kredita, izbrali število obrokov v katerih bi radi kredit odplačali, in že boste lahko preverili končni izračun. Nato sledi nekaj minut za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge, ki bo z naše strani pregledana zelo hitro. Po potrditvi pa navadno že v naslednjih 15-ih minutah sledi nakazilo denarja na vaš račun.

Naj posoja denarja rešuje težave in ne povzroča

Ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in na svoj bančni račun prejemate redne prilive? Potem je posoja denarja pri nas zagotovo idealna rešitev. Ob tem pa ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti ne obiska pri notarju ali iskanja poroka. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Smo hitri, profesionalni in nezahtevni. Lahko ste komitent katerekoli banke, prav tako pa vaš stari kredit ne bo ovira za pridobitev novega. Starega boste tako lahko poplačali, ali pa plačevali dve obveznosti na mesec, če vam to seveda dopušča vaše finančno stanje. Denar lahko potrošite za karkoli, saj dokazil o nakupu od vas ne bomo zahtevali.

Posoja denarja preko spleta

Kot rečeno, pri nas naročilo kredita oziroma posoja denarja, poteka v celoti preko spleta. Brez obiska banke, lahko svojo kreditno vlogo pošljete od koderkoli. Morda s kakšnega izleta, ali pa ob srebanju osvežilne pijače iz središča mesta. Vloga bo pri nas pregledana in potrjena v kolikor bo vse kot mora biti.

Nakazilo navadno izvedemo že po 15-ih minutah od potrditve, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Smo ena vidnejših mobilnih bank v EU, zato lahko brez lažne skromnosti rečemo, da boste pri nas deležni ene najboljših uslug kar se posojilništva tiče. Naročite svoj kredit v naslednjih nekaj minutah in se brezskrbno nasmehnite v nov dan.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.