Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na roke

Kaj je posojilo na roke?

Če lahko na kratko povemo je posojilo na roke nekaj kar ni najboljša varianta. Navadno gre v tem primeru za posojo denarja preko prijatelja, znanca, ali pa celo kakšne posojilnice na črno. Če želite ostati na varni strani je najbolje, da to storite po uradni poti z izplačilom na svoj bančni račun. V tokratnem članku vam povemo kam se lahko obrnete za hitro posojilo, ki je izvedeno po črki zakona, ni drago in je resnično urejeno zelo hitro. Denar bo na vašem računu namreč že po 15-ih minutah od izpolnjene in oddane vloge, ali pa najkasneje v roku 24-ih ur od potrditve.

Zakaj posojilo na roke ni dobra odločitev?

Kot rečeno posojilo na roke ni najboljša rešitev kadar potrebujete denar. V takšnih primerih se rado zaplete saj nikoli ne veste pri čem ste, kakšni so stroški in obresti. V primeru mobilne banke o kateri pišemo pa bo temu vse prej kot tako. Že v samem startu si boste celoten kredit izračunali kar na spletu. Na spletni stranki mobilne banke boste namreč našli kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste določili končni znesek in izbrali ustrezno število obrokov. Teh je lahko največ dvanajst. Kalkulator vam bo podal natančen izračun pri čemer boste imeli pred seboj izpisane tudi popolnoma vse stroške in višine posameznih obrokov.

Pozabite na posojilo na roke

Povedali smo že, da posojilo na roke ne bo najboljša izbira zato vam kot alternativo ponujamo posojilo na mobilni banki, ki v svojem segmentu sodi v sam vrh EU. Pri tem, ko vam ne bo potrebno hoditi niti od doma, pa bodo za kvalitetno izkušnjo poskrbeli tudi s svojimi minimalnimi zahtevami. Za posojilo pri tej banki ne boste potrebovali kaj drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate dohodke. Pozabite lahko na notarja ali poroka, prav tako pa vam ne bo treba v službo na kadrovsko po potrdilo o zaposlitvi. Vas skrbi sisbon? Nikar kajti vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali.

Hitreje kot posojilo na roke

Morda se sliši nekoliko neverjetno, a posojilo na mobilni banki boste verjetno dobili hitreje kot posojilo na roke. Gre namreč zato, da boste s celotnim postopkom opravili kar preko spleta in se ne moste mudili naokoli in hodili od vrat do vrat. Potrebovali boste samo napravo z dostopom do spleta. To so seveda; računalnik, pametni mobilni telefon ali tablični računalnik. Nobenega posebnega znanja ne potrebujete saj boste kreditno vlogo preko spleta oddali v le nekaj minutah. Končno storitev in ponudnik, ki namesto dodatnega kompliciranja raje poenostavi vse skupaj in omogoči, da se do denarja pride hitreje kot kadarkoli prej. Na voljo 24 ur na dan!

Ko posojilo na roke ni prva izbira

Tako je, posojilo na roke naj ne bo vaša prva izbira, če imate možnost do denarja priti na način kot smo ga opisali v tem članku. V mobilni spletni banki so dobrodošli vsi slovenski državljani in državljanke s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Ne gelde na to katere banke komitent ste. Prav tako lahko kredit dobite tudi v primeru, da kakšnega že odplačujete. Na svoji ali katerikoli drugi banki. V želji po poenostavitvi storitve je zdaj pred vami izkušnja, ki je nikoli več ne boste zamenjali za drugo. Do denarja lahko pridete že danes in ga zapravite za karkoli si želite.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.