Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit nkbm

Vas skrbi vaš Stanovanjski kredit nkbm?

Ste že pred časom najeli kakšen kredit, morda stanovanjski kredit nkbm ali v kateri drugi banki in bi sedaj potrebovali še nekaj denarja, pa zaradi obstoječega posojila ne pridete do novega? Imamo ravno pravšnjo rešitev za vas, saj lahko na naši mobilni banki prejmete hitri kredit tudi v tem primeru.

Imamo zelo sprejemljive pogoje, do kredita pri nas pa lahko pridejo praktično vsi državljani Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Dejstvo katere banke komitent ste, ne igra nobene vloge. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa, kreditno vlogo pa boste izpolnili in oddali kar preko spleta.

Če vas žuli stanovanjski kredit nkbm žuli imamo rešitev

Svoj obstoječi stanovanjski kredit nkbm lahko odplačate, ali pa enostavno pri nas najamete še en kredit. Tudi to je seveda mogoče. V naši ponudbi boste našli hiter kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev. Koliko lahko dobite? Za ta podatek bo najbolje, če boste uporabili kreditni kalkulator na naši spletni strani.

Vanj enostavno vnesete želen znesek kredita, izberete število obrokov za odplačilo in preverite podatke. V njih bodo zajeti tudi kompletni stroški zato vas ne bo nikoli strah, da bi vam karkoli skrili v drobnem tekstu. Delujemo transparentno in z željo priti nasproti svojim strankam, ki so na koncu vse po vrsti zadovoljne.

Naj vas stanovanjski kredit nkbm ne ovira

Če ste doslej marsikakšno reč preskočili, ker niste imeli denarja zanjo, pa si lahko sedaj lahko privoščite precej več, ne glede na vaš stanovanjski kredit nkbm. V nekaj minutah boste preko računalnika ali pametnega telefona izpolnili kreditno vlogo in jo oddali kar preko spleta. Ko bo ta enkrat pregledana in potrjena, boste le še minute proč od nakazila.

Navadno denar nakažemo že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Odvisno od primera pa lahko včasih traja do 24 ur, a bo verjetno tudi to več kot sprejemljivo za vas. Smo mobilni in pridemo k vam. Ne bo vam treba na banko, niti kam drugam.

Ste za stanovanjski kredit nkbm potrebovali veliko papirjev?

Povsem razumljivo je, da za takšen kredit kot je denimo stanovanjski kredit nkbm, potrebujete nekaj več dokumentacije. Bo pa to precej drugače v primeru najema kredita pri nas, saj od vas ne bomo zahtevali praktično ničesar. Samo osebni dokument in številko bančnega računa boste potrebovali pri izpolnjevanju kreditne vloge.

Ne bomo vas pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne recimo k notarju, da bi tam overili pogodbo ali kak drug dokument. Tudi poroka ne boste potrebovali. Vse skupaj pa pomeni, da boste do denarja prišli zelo, zelo hitro. Pa še nekaj krasnega. Tudi vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali!

Stanovanjski kredit nkbm ne bo vplival na nov kredit

Sedaj veste, da vaš obstoječi stanovanjski kredit nkbm, ali katerikoli drug kredit v nobeni točki ne bo vplival na pridobitev novega kredita pri nas. To pomeni da boste lahko že danes prišli do svežega kapitala na svojem bančnem računu in si privoščili karkoli boste želeli. O namenu porabe vas namreč ne bomo spraševali.

Smo napredna mobilna banka, kjer vemo kako se ravna s svojimi strankami, da so zadovoljne, širijo dobro besedo o nas in se tudi še kdaj vrnejo. Na voljo smo vam kar 24 ur na dan, dosegljivi od koderkoli, če imate pri sebi vsaj pametni telefon in osnovno dokumentacijo.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.