Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unicredit stanovanjski kredit

Za stanovanje Unicredit stanovanjski kredit?

Če se odločate za nakup stanovanja ali hiše, ste zadnje čase zagotovo povsem na trnih. Klikate po spletu in preverjate različne ponudbe kot na primer Unicredit stanovanjski kredit, ali podobno posojilo kake druge banke. Dejstvo je, da gre za precej zahteven korak pri katerem je potrebno biti preudaren, saj gre za dolgoletne obveznosti.

Če se ta hip odločate med dvema stanovanjskima kreditoma, pa niste povsem prepričani, da boste na račun dobili dovolj denarja, da bi pokrili vse kar ste si zamislili, imamo za vas hitro rešitev. Smo mobilna banka, ki svojim strankam nudi hitre kredite, zato si zagotovo lahko pomagate na ta način.

Unicredit stanovanjski kredit ni edini

Seveda Unicredit stanovanjski kredit ni edini na trgu, a na koncu boste enega pač morali izbrati. Če vam pri tem ne bo ostalo dovolj za novo opremo ali kakšen drug strošek, se brez težav lahko obrnete na nas. Pri nas kredit dobijo tudi potrošniki, ki kakšen kredit že odplačujejo.

Vseeno je katere banke komitent ste, ali kje ste predhodno najeli kredit. Če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi, ste vsekakor dobrodošli. Ob tem boste potrebovali le še osebni dokument in številko bančnega računa, obisk banke pa ne bo potreben. Vse skupaj boste namreč uredili kar preko spleta.

Unicredit stanovanjski kredit in dokumentacija

Če za Unicredit stanovanjski kredit morda potrebujete precej papirjev, je to seveda popolnoma normalna stvar, a za hitri kredit pri nas ne boste potrebovali skorajda ničesar. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, ali kakšne notarske overitve. Tudi na iskanje poroka lahko pozabite in se skoncentrirate na našo ponudbo.

Obiščite našo mobilno banko na spletu in za začetek uporabite kreditni kalkulator. Vnesite želen znesek, ki bi ga radi prejeli na bančni račun, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverite končni izračun. Ta bo zajemal popolnoma vse stroške kredita, brez kakšnega skrivanja pasti v drobnem tekstu ali kaki pogodbi.

Odplačajte Unicredit stanovanjski kredit

Že imate Unicredit stanovanjski kredit, pa bi radi najeli svežega? S kreditom, ki ga najamete pri nas lahko storite to, ali pa zgolj najamete še en kredit in nato plačujete dve obveznosti. Če vam to seveda dopušča vaše finančno stanje. Pri nas je najem kredita sila enostaven in nepredstavljivo hiter.

V prvi vrsti zato, ker vam ni treba hoditi nikamor in lahko kredit najamete kar iz postelje, ali iz bližnjega parka, saj potrebujete le svoj pametni telefon in dostop do spleta. Seveda lahko doma uporabite tudi računalnik. Celoten postopek pa je tako enostaven, da lahko z njim opravijo tudi manj vešči uporabniki spleta.

Ste na Unicredit stanovanjski kredit čakali?

Povsem logično je, da tako zahteven kredit kot je denimo Unicredit stanovanjski kredit terja svoj čas. K sreči pa pri nas ne boste dolgo čakali na svoj denar. Kreditno vlogo boste izpolnili z nekaj kliki, za kar boste potrebovali zgolj nekaj minut. Potem jo bo naša finančna služba preverila in potrdila.

Naslednji korak je nakazilo z naše strani, ki pa se navadno zgodi že po 15-ih minutah od potrditve. Najkasneje boste imeli denar na računu v roku 24-ih ur. Sodimo med najboljše v EU, zato se spodobi, da je naša storitev enostavna, hitra in moderna. Če potrebujete denar že danes, se nikar ne obotavljajte.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.