Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko kredit

Že imate Addiko kredit in rabite še nekaj malega?

Ne glede na to ali že imate Addiko kredit, ali pa morda kredit na kateri drugi banki, lahko vedno dobite še enega. Čeprav marsikje niso naklonjeni tej ideji, pa na naši mobilni banki delamo nekoliko drugače. Prav zato verjetno sodimo tudi v sam vrh EU tovrstnih storitev.

Kot rečeno, smo mobilna banka, ki deluje preko spleta. Na ta način poslujemo iz več razlogov, najpomembnejši pa so tisti, ki našim strankam olajšajo dostop in poslovanje. Govorimo o tem, da vam po kredit ne bo treba od doma. Niti ne kam drugam, a o tem bomo več povedali nekoliko kasneje.

Ko je vaš Addiko kredit premalo

Eden od razlogov zaradi katerih posojilojemalci poiščejo našo banko je, ko že imajo kredit pri svoji banki, a se pojavi situacija, ko nujno potrebujejo še nekaj denarja, a ga navadno ne morejo dobiti nikjer drugje. Žal je že tako, da denar ne raste na drevesu, tekoči račun pa je konstantno obremenjen.

Če ste tako pred časom najeli posojilo v svoji banki, pa recimo za primer, da je to Addiko kredit, potem ste verjetno že pomislili na to, da dveh kreditov pač ne morete imeti. Pa jih lahko imate! Drugi kredit lahko najamete pri nas in svoj obstoječi kredit odplačate, ali pa enostavno plačujete oba.

Dovolj za Addiko kredit in še enega

Če so vaši mesečni prilivi seveda dovolj visoki, da si lahko privoščite odplačevanje obeh kreditov, vam mi ne bomo stali na poti. Pa ne le to, še pomagali vam bomo, da boste do novega kredita prišli v rekordno kratkem času.

Addiko kredit bo tako ostal na svojem mestu in prav tako obrok, ki ga zanj plačujete. Pri nas pa boste najeli novega pod novimi pogoji, ki pa bodo sila sprejemljivi. Najlepše pri vsem skupaj pa je, da boste kredit uredili hitro in brez nepotrebnih komplikacij.

Pozabite za hip Addiko kredit

Kot rečeno, če so vaši prilivi dovolj visoki, da si lahko privoščite odplačevanje obeh kreditov, lahko na Addiko kredit za hip pozabite. Vsaj za tistih nekaj kratkih minut, ki jih boste potrebovali da pridete do novega kredita pri nas. Ja res je. Najem kredita pri nas vam bo vzel samo nekaj minut.

Za oddajo vloge lahko uporabite računalnik, tablični računalnik ali pa kar svoj pametni telefon s povezavo do spleta. Ne bo pa vam treba niti v službo po potrdilo delodajalca, ali pa k notarju. Vse kar potrebujete imate verjetno kar v žepu. Osebni dokument in številko bančnega računa namreč!

Kaj pa če Addiko kredit odplačam?

Tudi lahko. V tem primeru bo najbolje če uporabite naš kreditni kalkulator in preverite koliko kredita lahko dobite. Vnesli boste želen znesek, izbrali do 12 obrokov za odplačilo in preverili izračun. Seveda boste pripravili takšnega, da boste odplačali Addiko kredit in vam bo na računu ostalo še nekaj denarja.

In ko smo pri denarju na računu povejmo, da vam bomo tega navadno nakazali že po 15-ih minutah od potrjene vloge s strani naše finančne službe. V redkih primerih morda traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur.

Se vidimo!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.