Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najem kredita

Se zanimate za najem kredita?

Potem ste vsekakor pristali na pravi strani. V nadaljevanju vam bomo razložili vse kar potrebujete za dober najem kredita. V prvi vrsti je to odvisno od vaše izkušnje z banko. In če želite, da je ta karseda dobra, boste seveda želeli čim manj komplikacij. Se pravi, hitro urejen kredit s čim manj dokumentacije.

Za vse to lahko poskrbimo v naši mobilni banki na spletu. Kredit pri nas lahko naročite že v naslednjih minutah, enako hitro pa ga boste prejeli tudi nakazanega na račun. Če dodamo, da ob tem ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa, je jasno, da ste na pravem mestu.

Kako poteka najem kredita v naši banki?

Za začetek boste obiskali spletno stran naše banke, kjer vas bo, ob vseh potrebnih informacijah, pričakal tudi kreditni kalkulator. Gre za orodje s katerim si boste nadvse olajšali najem kredita. Vanj boste vnesli samo znesek, ki si ga želite na račun in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Tako. Pred vami se bodo pojavile vse potrebne informacije o vašem kreditu. Ker delujemo nadvse transparentno, vam ne bomo prikrivali nobenih informacij. Ko boste z izračunom zadovoljni boste pripravljeni na izpolnjevanje kreditne vloge. Za ta del boste potrebovali le nekaj minut svojega časa in že boste na poti do denarja še danes.

Najem kredita takoj

Če si želite najem kredita takoj, potem boste zares veseli, da ste naleteli na nas. Ko boste namreč oddali kreditno vlogo, jo bo naša finančna služba preverila in tudi odobrila, če bo vse tako kot mora biti. Denar vam nato nakažemo že v naslednjih 15-ih minutah. V določenih primerih lahko traja nekaj dlje, a ne več kot 24 ur.

Bodite prepričani, da tako izjemne izkušnje z banko še niste imeli. Veseli nas, da nas naše stranke rade pohvalijo, zato se še posebej potrudimo za njihovo zadovoljstvo. Smo mobilna banka, ki v svoji branži sodi v sam vrh EU, kar pa tudi ni kar tako kajneda?

Najem kredita brez odvečne dokumentacije

Če ste vajeni za najem kredita prinesti s seboj kupček dokumentov in dokazil, lahko na te pri nas kar pozabite. Za začetek vam seveda sploh ne bo treba k nam, prav tako pa ne kam drugam. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila vašega delodajalca, kot tudi ne obiskovanja notarja.

Ste morali v preteklosti iskati poroka za kredit? Pri nas vam tega ne bo treba. Prav tako pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Postopek pridobivanja kredita smo tako zelo poenostavili, da ga je že težko še bolj. Krasijo nas hitrost, razumevanje potrošnika, a tudi transparentnost in kvaliteta. Brez tega ne bi postali kar smo.

Najem kredita preko spleta

Smo pojem za najem kredita preko spleta. Pri nas celoten postopek za najem opravite s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega mobilnega telefona. Ne potrebujete nikakršnih digitalnih potrdil ali certifikatov. Ko boste enkrat odplačali svoj kredit, vas bomo dodali med zaupanja vredne stranke. Vas zanima kaj to pomeni?

To pomeni, da boste naslednjič do denarja v naši mobilni banki lahko prišli še hitreje kot prvič. Verjetno se sprašujete kako je to sploh mogoče, ko pa je že opisan postopek sila hiter. Gre za tako imenovani SMS kredit, ki ga naročite kar z enim sami poslanim SMS sporočilom. Mislimo, da potem hitreje več ne gre.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.