Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Addiko krediti

V lovu za Addiko krediti?

Če ste morda ta hip v lovu za Addiko krediti, pa se lahko kljub temu za nekaj minut ustavite še pri nas. Na tej strani ste pristali, ker verjetno želite nabrati čim več informacij v zvezi s posojili na trgu. In prav je tako. Le na takšen način boste lahko na koncu izbrali takšno, ki bo povsem po vaših željah.

Vas zanima kaj imamo mi s tem? Na voljo imamo za vas nekaj, kar morda niste pričakovali niti v sanjah. Kredit preko spleta za katerega vam ne bo potrebno hoditi nikamor, priskrbeti skoraj nič dokumentacije, vse skupaj pa bo urejeno v nekaj minutah!

Ne le Addiko krediti ampak tudi drugi

Seveda bi bilo napak iskati zgolj enega ponudnika na trgu posojilništva. Naj bodo to Addiko krediti, ali pa nlb, ali katera druga banka. Več ponudbe kot boste preverili, večje bodo možnosti, da boste našli tisto pravo zase. In morda ste jo ta hip že našli! Predstavljamo vam verjetno najhitrejši kredit pri nas.

Kar se pogojev tiče, boste ob sebi potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Torej brez potrdila o zaposlitvi in brez obiska pri notarju. Prav tako od vas ne bomo zahtevali da si poiščete poroka. In tudi to še ni vse. Preverjali ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti!

Ste z Addiko krediti že v sorodu

Četudi so vas morda že pred časom prepričali Addiko krediti in ste v njihovi banki najeli kredit, lahko pri nas še vedno dobite novega. Smo zelo moderna mobilna banka, ki svoje storitve ponuja tako tistim, ki že odplačujejo kakšen kredit, kot tudi na sploh komitentom vseh različnih bank.

Pomembno je, da ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Če slednji dopuščajo, da plačujete dva obroka na mesec, potem je vse urejeno. Obiščite našo spletno stran in preverite s pomočjo kreditnega kalkulatorja koliko kredita s lahko še privoščite. Zgolj vnesite znesek in izberite število obrokov. Na voljo jih je do 12.

Addiko krediti vas ne bodo ovirali

Kot vidite, vas vaši Addiko krediti ne bodo ovirali na poti do novega kredita. Imamo posluh za svoje stranke, zato od njih beležimo samo pozitivne odzive in priporočila. Sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva, svoje izkušnje pa na slovenski trg prinašamo tudi iz držav zunaj unije.

Za nami je uspešna pot na zelo zahtevnem bančnem trgu, a se zavedamo, da imamo pred seboj še precej poti. Skupaj z vami nam bo uspelo postati le še boljši. Ko boste enkrat odplačali prvi kredit, boste imeli naslednjič priložnost naročiti novega enostavno zgolj s poslanim SMS sporočilom. In tu se vse lepo še ne konča.

Dokumenti za Addiko krediti bodo dovolj

Če ste že zbirali dokumente ko ste se odločali med Addiko krediti in drugimi, boste veseli dejstva, da drugih ne boste potrebovali. Kreditno vlogo boste v nekaj minutah izpolnili s pomočjo računalnika ali pametnega telefona kar preko spleta. Ko bo vloga enkrat pri nas, jo bomo preverili in tudi potrdili.

Potem pa se lahko že v naslednjih 15-ih minutah nadejate nakazilu na vaš račun. Poslujemo transparentno in pošteno, o vseh stroških pa boste obveščeni že preko izračuna s kreditnim kalkulatorjem. Torej še preden boste pričeli izpolnjevati kreditno vlogo. Od doma, iz lokala, morda kar z obale, kjer boste dopustovali in boste potrebovali še nekaj denarja.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.