Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Najhitrejši kredit

Najhitrejši kredit je ena izmed možnosti za hitro poplačilo zapadlih obveznosti in za druge potrebe, ki jih pokrijete s kratkoročnim posojilom. Stroški odobritve in vračila se med ponudniki razlikujejo, različni so tudi roki vračila takega hitrega posojila.

V številnih primerih je mogoče najhitrejši kredit dobiti še isti dan, v nekaj urah od vloženega zahtevka za odobritev takega posojila. Tak način hitrega kredita je za prejemnika denarnih sredstev zelo priročen in učinkovit.

Obvezni dokumenti za najhitrejši kredit

Da bi lahko vaš zahtevek sprejeli v presojo za odobritev najhitrejšega kredita potrebujete dokazila, kot jih zahteva posojilodajalec, navadno so to:

  • osebni identifikacijski dokument (to je dokument, na katerem so vaša slika ter so navedeni podatki, kot so ime in priimek, celoten naslov prebivališča ipd.),
  • neko dokazilo, da prejemate redne prihodke (plačo, pokojnino, redni prihodek iz drugih virov idr.),
  • bančni izpisek za zadnjih nekaj mesecev, kot zahteva posojilodajalec,
  • drugo, kar zahteva posojilodajalec.

Kako naj vem, ali sem upravičen(-a) do najhitrejšega kredita?

Vložite zahtevek za odobritev najhitrejšega kredita in posojilodajalec bo proučil vaše dokumente in dokazila. Vsekakor pa morate biti starejši od 18 let.

Kako hiter je najhitrejši kredit?

Kako hitro lahko skupaj z zahtevkom predložite vse potrebne dokumente in dokazila? Tako je, če boste na to, da denar dobite zelo hitro, pripravljeni in boste torej hitro predložili vse potrebno, bo lahko tudi postopek za odobritev najhitrejšega kredita stekel zelo hitro in vam bodo denarna sredstva hitro na voljo.

Ali se način izplačila najhitrejšega kredita razlikuje od drugih kreditov?

Navadno ne. Če ste pripravljeni z dokumenti in dokazili, lahko postopek za odobritev najhitrejšega kredita steče hitro, to pa pomeni, da vam bo denar izplačan ali nakazan zelo hitro.

To, ali vam bo denar izplačan in ga boste torej prejeli v gotovini ali pa vam bo nakazan na vaš transakcijski račun, se dogovorite s posojilodajalcem.

Koliko stane najhitrejši kredit?

Končni strošek kredita, to je celotni znesek, ki ga vrnete skupaj z osnovnim zneskom, je odvisen od raznovrstnih dejavnikov: od zneska kredita, dobe vračila, obrestne mere ipd. Najbolje je, da pri posojilodajalcu zaprosite za brezplačno ponudbo za konkretni želeni znesek najhitrejšega kredita.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.