Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nlb

Obremenjeni z Nlb krediti?

Opažamo, da se veliko posojilojemalcev obremenjuje s tem kako najeti kredit na svoji matični banki, ali pa s tem kako dobiti kje še drugi kredit, če enega na svoji banki že imajo. Večina meni, da je to nemogoče, sami pa vam bomo v tem članku razložili zakaj to ne drži.

Vprašanje iz naslova ne namiguje, da bi šlo za slabo storitev, pač pa le povzemamo največkrat predstavljen problem, ki ga slišimo med našimi strankami. Ker menijo, da ne morejo dobiti kredita saj so že obremenjeni z Nlb krediti, prenehajo iskati nove možnosti.

Nlb krediti se lahko dopolnijo

Ena od rešitev v tem primeru je zagotovo, da nadgradite obstoječi kredit. Če tega ne morete več storiti v matični banki, pa lahko preverite ponudbo naše mobilne banke na spletu. Nlb krediti tako lahko hitro padejo v pozabo, oziroma na mesto, ki so ga zasedali prej.

Nenadoma vam ne bodo več stali na poti do novega kredita, saj v naši banki toplo pozdravljamo tako tiste, ki kakšen kredit že imajo drugje, kot tudi komitente različnih bank. Torej, to dvoje nikakor ne bo merilo za to ali lahko pri nas pridobite kredit.

Z Nlb krediti vaše možnosti še niso končane

Če ste se pred leti srečali z Nlb krediti ali krediti kake druge banke ali posojilnice, to ne pomeni, da ne morete dobiti novega kredita pri nas. Obiščite našo spletno stran, uporabite kreditni kalkulator in prevrite svoje možnosti. Enostavno vnesite znesek, ki ga želite videti na svojem bančnem računu in izberite število obrokov za odplačilo.

Teh lahko izberete do 12, nakar boste pred seboj ugledali natančen in popoln izračun vašega novega kredita. Vas skrbi drobni tisk? Nikar, saj se nikoli ne skrivamo v njem. Slovimo kot ena najboljših mobilnih bank v EU, zato nam kaj takšnega sploh ne pade na pamet. Za nas je transparentnost izjemnega pomena.

Nlb krediti so le eni izmed

Ker je ponudba kreditiranja na našem trgu zares izjemna, lahko rečemo, da so Nlb krediti eni izmed ostalih. Prav nič slabega ne bomo rekli o njih, zato se bomo pa raje posvetili tistim pri nas. Povejmo da so hitri, pogoji zanje pa več kot dostopni za vse. Če ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in prejemate redne prihodke, potem skorajda ni ovir, da ne bi mogli do novega kredita.

Tega boste prejeli tudi v rekordno hitrem času, saj vam bo izpolnjevanje vloge vzelo zgolj nekaj minut, nakazilo pa je navadno sprovedeno v 15-ih minutah od potrditve z naše strani. Morda v določenem primeru traja nekoliko dlje, a nikakor ne več kot 24 ur.

Nlb krediti in dokumentacija

Povedali smo že, da vas Nlb krediti pri najemu kredita v naši banki ne bodo ovirali. Prav tako pa se lahko zanesete na to, da za najem ne boste potrebovali prav nič več dokumentacije kot ste jo morda takrat, ko ste najemali kredit kje drugje.

Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa, celoten postopek pa boste lahko izpeljali kar od doma s pomočjo računalnika ali pametnega telefona. Brez potrdila delodajalca, notarja, brez preverjanja kreditne sposobnosti. Enostavno najboljši!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.