Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kredita addiko

Že imate izračun kredita addiko?

Na tej strani ste pristali zato ker vas verjetno zanimajo izračuni kreditov. Če ste kakšnega že opravili, ali imate recimo izračun kredita addiko, vas vabimo, da opravite izračun kredita tudi na naši spletni strani. Smo mobilna banka ki deluje na spletu in nudi hitre kredite pod zares izjemnimi pogoji.

V to izjemno ponudbo vsekakor štejemo dejstvo, da smo prav posebna banka, ki je ne rabite fizično obiskati. Dovolj bo da nas obiščete na spletu in kar tam opravite vse potrebno za vaš novi kredit. In da, tudi za izračun kredita smo poskrbeli na ta način, saj vam je na voljo izjemen kreditni kalkulator.

Naj ne bo izračun kredita addiko edini

Največja napaka, ki jo potrošnik lahko stori na kateremkoli področju je, da ne primerja konkurence. Za najboljšo končno odločitev je potrebno preveriti kar največ ponudbe. Tudi na bančnem ni nič drugače seveda. Naj gre za izračun kredita addiko, ali pa katerekoli druge banke, je vedno dobro preveriti tudi ostale na trgu.

Prav zato vam svetujemo, da si vzamete nekaj minut svojega časa, obiščete našo spletno stran in opravite izračun kredita tudi pri nas. Gre za sila enostaven postopek, saj boste v kreditni kalkulator vnesli zgolj želen znesek kredita in izbrali število mesečnih obrokov za odplačilo. Teh je na voljo do 12.

Izračun kredita addiko primerjajte tudi z našim

Ko boste imeli pred seboj vse potrebne podatke, lahko primerjate svoj izračun kredita addiko tudi z našim. Ob tem pa seveda vzemite v obzir tudi pogoje, ki jih nudimo na naši mobilni banki. Ti so sila dostopni praktično vsem slovenskim državljanom s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi dohodki.

Se vam zdi preveč enostavno? Le zakaj bi komplicirali, če ni nobene potrebe. Zakaj bi hodili od vrat do vrat banke, k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi ali na overitev k notarju? Pri nas za to ne bo nobene potrebe. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, denar pa vam bomo nakazali rekordno hitro.

Izračun kredita addiko kot osnova

Izračun kredita addiko vam lahko služi kot osnova, ko se boste na koncu morali odločiti za tistega, ki vam bo najbolj po volji. Najboljši kredit različnim ljudem pomeni nekaj drugega. Nekomu je najbolj po godu tisti z najnižjimi obrestmi, drugim tisti z več obroki, tretjim pa morda takšen, ki od njih ne zahteva kupa nepotrebne dokumentacije.

Pri nas boste ugotovili, da nudimo vse našteto, zato ne čudi, da nas štejejo med najboljše mobilne banke v EU. Poslujemo tudi v nekaj drugih državah po svetu zato lahko rečemo, da smo polni izkušenj in znanja na trgu posojilništva. Z našo pomočjo boste hitro premostili finančne težave.

Izračun kredita addiko in še en kredit

Če ste opravili izračun kredita addiko in morebiti že imate v teku kakšen kredit, boste lahko ugotovili, da pri nas kljub temu lahko dobite novega. Prav tako vam ne bomo postavljali pogojev kje in za kaj lahko svoj denar zapravite. Tudi nobenih potrdil o nakupu ne bomo potrebovali.

Pomembno je zgolj, da svoje mesečne obveznosti redno plačujete. Kredit vam po odobritvi izplačamo najkasneje v roku 24-ih ur, najhitreje pa že po 15-ih minutah. Tako zelo hitro, da morda pred tem ne boste uspeli niti do konca napisati svojega nakupovalnega seznama. Na voljo smo vam 24 ur na dan, za obisk in naročilo kredita pa lahko uporabite tudi pametni telefon.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.