Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kredita

Kako se naredi izračun kredita?

Izračun kredita je povsem odvisen od tega kje boste kredit najeli in za kakšno obliko kredita sploh gre. Navadno se izračun kredita opravi informativno preko spleta, ali pa osebno na sami lokaciji določene poslovalnice. Od končnega izračuna je odvisno ali se boste za najem kredita na koncu odločili ali ne.

Določene banke in posojilnice imajo na svoji spletni strani možnost uporabe kakšnega spletnega orodja za izračun kredita, spet drugje to naredijo ročno. Kaj je v danem trenutku bolj primerno pa je odvisno zgolj od stranke. Če boste želeli podatke takoj, boste veseli kreditnega kalkulatorja, ki vam bo prikazal vse stroške in obveznosti.

Kaj mi pove izračun kredita?

Izračun kredita se razlikuje od banke do banke, ali posojilnice. Ponekod bo tovrsten izračun prikazal vse potencialne stroške in zajel vaše celotne prihodke, spet drugi izračuni ne bodo upoštevali na primer; otroških dodatkov, socialne pomoči, ali pa preživnine.

Pri tovrstnih obračunih se upošteva določeno obdobje celotnih prejemkov, kar navadno zajema 12 mesecev. Glede na seštevek, se izračuna povprečje in preveri koliko (če sploh) še ostane na voljo za plačilo mesečnega obroka kredita.

Naredite svoj izračun kredita

Pri nas boste celoten postopek lahko opravili kar preko spleta. Ker vam je na naši strani na voljo kreditni kalkulator v katerega boste vnesli želeni znesek kredita in število obrokov v katerih bi ga poplačali, vam bo kalkulator povsem jasno in nazorno prikazal celoten izračun.

Brez kakršnihkoli skritih podatkov ali drobnega tiska, zaradi katerega bi vas lahko kasneje bolela glava. Na to smo še kako ponosni, saj nam naše stranke redno sporočajo svoje zadovoljstvo nad našo storitvijo in nas prav tako priporočajo naprej.

Ne le izračun kredita ampak tudi denar

Pri nas preko spleta ne boste opravili zgolj izračun kredita, pač pa boste hitri kredit tudi najeli. Gre za sila enostaven postopek pri katerem boste potrebovali samo pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik, ter povezavo do spleta. Potem boste obiskali našo spletno stran in v nekaj klikih prišli do svojega kredita.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.