Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Krediti nlb

Vedno gledate le za krediti nlb?

Načeloma nimamo ničesar proti kateri banki ali ponudbi, vedno pa svetujemo, da se preveri čim več ponudbe in na koncu izbere tisto pravo. Morda največkrat pogledujete za krediti nlb, ali pa tistimi na svoji banki, če ste komitent drugje, a ponudbe je tam zunaj še precej več. Med njimi tudi naša.

Smo mobilna banka, ki deluje na spletu in se ponašamo s tem, da sodimo v sam vrh EU. Do te točke nas je privedlo trdo delo, optimizacija naših storitev in sila sprejemljivi pogoji za najem kredita. Ob vsem tem pa delujemo še zelo hitro, saj si lahko vse potrebno za najem kredita uredite že danes.

Krediti nlb niso edini

Vabimo vas, da preverite tudi našo ponudbo, saj krediti nlb niso edini na voljo. Na naši spletni strani vas bo pričakal zelo enostaven kreditni kalkulator s pomočjo katerega si boste izračunali zase najbolj primeren kredit. To pomeni, da boste zgolj vnesli želen končni znesek in izbrali število obrokov za odplačilo.

Na voljo so hitri krediti na 12 mesečnih obrokov, lahko pa jih izberete tudi manj in na ta način hitreje zaključite z odplačevanjem. Želite kupiti novo vrtno kosilnico, morda opremiti svoje stanovanje, ali pa si samo privoščiti en lep dopust? Naš kredit lahko porabite za karkoli in kjerkoli saj vam tega ne bomo pogojevali.

Krediti nlb niso ovira za nov kredit pri nas

Če tudi ste se že srečali s krediti nlb in morda kredit že odplačujete, boste še vedno lahko pri nas najeli novega. Politika našega podjetja namreč ne pogojuje najema kredita na način, da ga drugje ne smete že imeti. Prav tako pa lahko kredit pri nas najamejo komitenti različnih bank.

Celoten postopek je otročje lahek saj ga boste opravili kar preko spleta. V ta namen boste potrebovali računalnik, ali pametni mobilni telefon in dostop do spleta. Torej vam ne bo potrebno hoditi na banko k nam, ampak bo banka prišla k vam. Kako fino kajne? In to še ni vse kar se udobnosti tiče.

Enaki dokumenti kot za krediti nlb?

Ne vemo kakšne dokumente so od vas terjali krediti nlb, a pri nas kaj dosti dokumentacije ne boste potrebovali. Pri sebi morate imeti zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Če se sedaj sprašujete kaj še, vam povemo da nič! Nobenega potrdila o zaposlitvi, nobene overitve pri notarju, ničesar drugega.

Kot vidite, lahko z izpolnjevanjem kreditne vloge pričnete še ta trenutek. Ne glede na to kje se nahajate. Morda ste v pisarni v službi, ali pa na avtobusu, morda čakate na prijatelja v parku. Imate nekaj prostih minut? Več ne boste potrebovali za izpolnjevanje in oddajo vloge. Denar pa vam bomo nakazali ekspresno hitro.

Hitrejši kot krediti nlb?

O tem, ali smo hitrejši kot krediti nlb pa presodite sami. Lahko vam povemo zgolj, da boste imeli denar navadno nakazan na račun že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge. Morda kdaj traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur. Bo to dovolj hitro za vas? Verjamemo da.

Prav tako pa ne boste potrebovali čakati na potrjevanje kreditne sposobnosti, saj je ne bomo preverjali. Vse stroške kredita boste imeli ves čas pred seboj, zato ste lahko popolnoma brez skrbi, da bi v drobnem tekstu skrivali kakšne pasti. Poslujemo transparentno in v skladu z zakonom Republike Slovenije. Dober odnos z našimi strankami nam veliko pomeni!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.