Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nlb kredit za avto

Rad bi vzel Nlb kredit za avto

»Kupujem nov avto in bi potreboval NLB kredit za avto, ker si ga samo s prihranki ne morem kupiti«. Če ste že nekaj malega prihranili za nakup vašega avta, pa vam je zmanjkalo nekaj denarja, ali pa želite denar uporabiti za kakšen polog v avto salonu, potem je naša banka kot nalašč za vas.

Ker razumemo potrebo in nujo prevoznega sredstva vsakega izmed nas, vam kot banka ne želimo stati kot ovira na poti do izpolnitve vašega cilja. Pri tem vam raje pomagamo in vam z našim posojilom priskrbimo nujno potrebni finančni vložek, ki je potreben za avtomobil po vaših željah.

Kreditni kalkulator za Nlb kredit za avto

Pred najemom NLB kredit za avto je seveda pametno preveriti vaše možnosti s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Pri nas vam ponujamo možnost brezplačne uporabe s katerim pridobite informativni izračun. Vpišete zgolj željeni znesek kredita in število mesečnih obrokov (do 12 mesecev). Sedaj lahko ponudbo primerjate z vsemi ostalimi ponudniki kreditov.

Ker pa je naš cilj obdržati stranke in pridobiti nove je eno izmed naših načel to, da delujemo popolnoma transparentno. Vse stroške v povezavi s kreditom vidite še preden izpolnite kreditno vlogo. V informativnem izračunu bo vključen vsak strošek, zato kasneje ne bo nobenih negativnih presenečenj in dodatnih stroškov, ki jih niste predvideli.

Oddaja vloge pri Nlb kredit za avto

Kako oddati vlogo za NLB kredit za avto nevemoinsevtonitinismopoglabljali. Lahko vam pa zaupamo, da je oddaja kreditne vloge pri naši mobilni banki sila hitra in enostavna. V zgolj nekaj minutah lahko oddate vašo izpolnjeno vlogo in počakate na vaš denar na računu. Tudi v naslednjem koraku smo hitri.

Čas od oddaje vloge do prejema denarja na vaš osebni bančni račun je zelo kratek. Postopek nikoli ne traja več kakor 24 ur, imate pa lahko denar na vašem računu že v kar 15 minutah po sprejemu vloge. Pri nas namreč ne preverjamo kreditne sposobnosti, zato se čas čakanja na denar tako zelo skrajša.

Nlb kredit za avto in papirologija

Če ste želeli vzeti NLB kredit za avto pa ste si morda premislili ali pa bili celo zavrnjeni, potem verjamemo, da ste na kup zbrali kar nekaj različnih potrdil in podpisov. Za najem kredita pri naši banki sigurno ne boste potrebovali nobenega dodatnega dokumenta, lahko bi rekli, da jih imate celo še preveč.

Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, zato naše poslovanje s strankami poteka izključno preko svetovnega spleta. To pomeni, nič več zamudnih obiskov v fizičnih poslovalnicah, izpolnjevanja in podpisovanja pogodb za najem kredita. Pri nas lahko vlogo oddate kar od doma preko vašega mobilnega telefona ali računalnika.

Namenski Nlb kredit za avto

Ker je NLB kredit za avto namenski, potem je verjetno z njihove strani tudi pričakovano, da boste pred sklenjeno pogodbo dokazali namembnost posojila. Mi vam v tem primeru ne ponujamo namenskega kredita temveč zgolj kredit, ki bo poskrbel za dodatno finančno injekcijo, ki jo potrebujete za končni cilj.

S tem vam naša banka želi pomagati in vam ne omejevati ter pogojevati odobritev kredita z dokazovanjem namena plačila. Pri nas dobljeni kredit lahko uporabite kot tisti manjkajoči del pri vaših prihrankih, lahko ga uporabite za polog ob nakupu avtomobila ali pa ga uporabite za poplačilo registracije, zavarovanja ali servisa vašega novega jeklenega konjička.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.