Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za avto

Potrebujete kredit za avto?

Prišel je čas za menjavo avtomobila in cele dneve pregledujete ponudbo avtomobilov, ki so na prodaj. Če nimate ravno zaloge denarja na kupu ali na bančnem računu, pa ste zagotovo pomislili tudi na kredit za avto. Ampak kam po takšen kredit, kje bo najbolj ugoden in ali ga boste sploh dobili dovolj?

Vsa ta vprašanja polnijo vašo glavo medtem, ko se odločate za znamko, model in vrsto opreme. Morda bo potrebno na koncu celo malce znižati standarde in pričakovanja, ker na voljo ne bo dovolj denarja. Vaše skrbi bodo popolnoma odveč, če si boste pomagali s kreditom naše mobilne banke, ki jo najdete na spletu.

Hitri kredit za avto

Nekaj kar vsi radi slišimo je, da bo opravljeno hitro. Še posebej, ko beseda nanese na posojilo, si želimo, da to čimprej pristane na našem bančnem računu. Če bi radi svoj kredit za avto karseda hitro pospravili pod streho, boste nemara veseli ponudbe o kateri pišemo na tej strani.

Mobilna banka o kateri je govora, ponuja prav to. Hitrost in enostavnost obenem. Zakaj bi skakali od vrat do vrat bank in posojilnic, ali pa moledovali delodajalca naj vam že enkrat izda potrdilo o zaposlitvi? Ponekod zahtevajo tudi overitev pri notarju ali celo poroka, kar zna biti še posebej stresno za posojilojemalca.

Po kredit za avto kar na splet

Ste si mislili, da bi šli lahko po kredit za avto kar na splet? Verjetno ne, a po naključju ste se znašli na tej strani in sedaj imate priložnost storiti prav to. Brez obiska banke, brez dolgotrajnega čakanja na izračun kredita in odobritev. V naši mobilni banki si lahko kredit izračunate kar sami.

Na spletu smo za vas pripravili zelo enostaven kreditni kalkulator v katerega vnesete želen znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Kreditni kalkulator vam bo tako v trenutku prikazal vse potrebne informacije, vključno z vsemi zajetimi stroški kredita. Če vam bo izračun všeč, boste lahko nemudoma nadaljevali.

Kredit za avto čeprav morda že imate kredit na banki

Nekateri posojilojemalci se znajdejo v težavah, ko želijo najeti kredit za avto, pa imajo obenem na svoji banki v teku že en kredit. V tem primeru je do novega kredita precej težko priti, a za nas tudi to ni ovira. Kredit pri nas lahko najamete tudi v primeru da enega že odplačujete drugje.

Če ste slovenski državljan in imate prijavljeno stalno prebivališče, ter redne mesečne prejemke, bo za nas dovolj. Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj še osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive. Celoten postopek vam bo vzel samo nekaj minut, opravili pa ga boste preko računalnika ali pametne mobilne naprave.

Najhitrejši kredit za avto

Lahko bi rekli, da hitreje kot v našem primeru že skorajda ne gre. Smo mobilna banka, ki se pozicionira v sam vrh EU tovrstnih storitev, poslujemo pa tudi v nekaj drugih državah sveta. Prav te izkušnje so ključ do tega, da vam lahko danes ponudimo celo kredit za avto, ki bo realiziran v nekaj minutah.

Denar namreč navadno izplačamo že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene kreditne vloge. V redkih primerih traja nekoliko dlje, a navadno ne več kot 24 ur. Torej vam tako ostane samo še skrb, da poiščete ustrezen avtomobil, ki bo zadostil vsem vašim željam in vas odpeljal v lepšo prihodnost.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.