Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NLB kredit

Imate NLB kredit pa potrebujete še enega?

Najem kredita je za vsakega posameznika nekaj posebnega. V prvi vrsti gre za olajšanje finančnega bremena, morda poplačilo zapadlih obveznosti, ali pa denimo za naložbo v prihodnost. Dopust, kakšna redna vzdrževalna dela ali podobno.

A potrebno je misliti tudi na drugo plat, ki je prav tako zelo pomembna. Gre za obveznost katere ne gre zanemariti in je potrebno biti resen pri njenem izpolnjevanju. Kaj pa, če morda že imate recimo NLB kredit in bi potrebovali še nekaj dodatnega denarja? Če so vas v tem primeru že kje zavrnili, imamo za vas rešitev!

NLB kredit pri nas ni ovira

V primeru, da vas je pred kratkim presenetil kakšen nepredviden strošek, ali pa želite nekaj zaloge za prihodnje tedne in mesece, lahko najamete še en kredit. Čeprav v tem primeru že imate NLB kredit, ali pa kredit katerekoli druge banke, ste vedno dobrodošli pri nas.

Smo mobilna banka z ogromno izkušnjami in specializirani prav za tovrstne primere. Pa ne zgolj za te. Smo spletna banka, ki v tej branži sodi v sam vrh EU, kamor smo se uvrstili s trdim delom in posluhom za svoje stranke. Vedno smo na dobrem glasu in to nam veliko pomeni.

Kaj pa če ni NLB kredit?

NLB kredit smo vzeli samo kot primer, seveda ste pri nas dobrodošli tudi če imate kredit kje drugje. Pomembno je zgolj, da so vaši finančni prilivi redni in dovolj visoki, da boste zmogli odplačevati oba. To pa boste najlažje preverili, če boste obiskali našo spletno banko.

Na spletni strani imamo namreč predstavljene vse pogoje in zahteve, prav tako pa si boste lahko na enostaven način pripravili izračun vašega novega kredita. Ker veste kakšne so vaše plačilne sposobnosti, boste za to potrebovali zares malo svojega časa.

Uporabite kreditni kalkulator in upoštevajte svoj NLB kredit

Ker veste koliko mesečnih stroškov vam prinaša vaš obstoječi NLB kredit boste s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja hitro izračunali kakšno dodatno obveznost si lahko še privoščite. Vnesti boste morali samo znesek želenega kredita in izbrati število obrokov za odplačilo.

Teh je na voljo do 12, kar bo verjetno povsem dovolj za vaše potrebe. Pri nas lahko kredit najamejo vsi slovenski državljani s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Presenečeni boste kako zelo malo dokumentacije boste potrebovali in kako hitro bo denar na vašem računu.

Hitro vsaj tako kot NLB kredit

Pa najprej povejmo še nekaj malega o potrebni dokumentaciji. Tisto kar ste potrebovali za NLB kredit, oziroma kredit kje drugje, bo zadostovalo. Zakaj lahko to trdimo? Zato, ker boste za najem kredita pri nas potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa.

Tudi kar se hitrosti izplačil tiče smo v samem vrhu posojilodajalcev. Kredit vam bomo namreč izplačali v roku 24-ih ur od uspešno oddane in potrjene vloge za kredit, ki jo boste oddali kar preko spleta, varno od doma. Največkrat pa boste imeli denar nakazan že kar po 15-ih minutah od potrditve. Brez potrdila delodajalca ali notarja, in brez preverjanja kreditne sposobnosti.

Z vami smo 24 ur na dan in kjerkoli!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.