Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nova kreditna banka Maribor

Je vaša banka Nova kreditna banka Maribor?

Verjetno ste pristali na tem članku, ker vas zanima Nova kreditna banka Maribor, ali pa ste že njen komitent in iščete morda kakšne posebne akcije okoli kreditov? Ne glede na to iz kakšnega razloga ste se znašli tu, je zagotovo povezan s financami.

In ker smo tudi mi finančno podjetje, bi vam morda lahko pomagali pri vašem iskanju. Smo mobilna banka, ki v tej branži sodi v sam vrh EU, poslujemo pa tudi še v nekaj drugih državah po svetu. Naše poslanstvo je, da ljudem ponudimo hitre kredite pod najbolj ugodnimi pogoji kar je mogoče.

Nova kreditna banka Maribor pri nas ni ovira

Če je morda Nova kreditna banka Maribor vaša matična banka, vam lahko povemo da se lahko kljub temu oglasite pri nas, preverite ali najamete kredit. V naši mobilni banki namreč nudimo hitre kredite tudi komitentom drugih bank. Zato nikogar ne prepričujemo naj ne hodi drugam.

Pri nas so dobrodošli vsi slovenski državljani s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi dohodki. Kaj dosti več pa od vas ne bomo zahtevali. Se vam zdi kar malo neverjetno kajne? Svoj posel smo namreč optimizirali do te mere, da smo našim uporabnikom sila dostopni in prijazni.

Po kredit na Nova kreditna banka Maribor?

Odločitev, ali boste šli po kredit na Nova kreditna banka Maribor ali kam drugam, je povsem vaša. Mi vam zgolj ponujamo možnost, da kredit najamete tudi pri nas. Ker boste za najem kredita potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa, lahko vlogo za kredit oddate še danes.

In ne le to. Tudi nakazilo na vaš račun bo opravljeno v 24-ih urah od prejema in potrjene vloge s strani naše finančne službe. Največkrat denar izplačamo sicer že po 15-ih minutah. Odvisno seveda od dneva in ure, kar vpliva na prenos finančnih sredstev z računa na račun.

Že imate kredit na Nova kreditna banka Maribor?

Tudi če že imate kredit na Nova kreditna banka Maribor, to ne bo ovira, da ne bi še enega dobili pri nas. Med pogoji namreč ne navajamo, da stranka ne sme imeti kredita že na kateri drugi banki. Pomembno je zgolj to, da so njeni prilivi dovolj visoki in redni, da lahko potem odplačuje oba.

Če izpolnjujete teh nekaj osnovnih pogojev, potem ste več kot dobrodošli, da obiščete našo mobilno banko na spletu. Ker vam ne bo potrebno stopiti niti iz stanovanja, bo postopek lahko stekel nemudoma, ko se boste za to odločili. Pri tem lahko uporabite računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon.

Odplačajte svoj kredit pri Nova kreditna banka Maribor

Tudi to je seveda ena od opcij. Lahko odplačate svoj kredit pri Nova kreditna banka Maribor in vam na koncu še nekaj denarja ostane. To najlažje izračunate s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja, ki vam bo brez skrivanja transparentno prikazal vse zajete stroške in višino posameznih obrokov.

Kredit pri nas lahko najamete na do 12 obrokov, po končanem odplačilu pa vam bomo ponudili še nekaj boljšega in predvsem hitrejšega. Tako je, tudi še hitreje se da. V ta namen smo za vas pripravili storitev SMS kredit. Na voljo smo vam 24 ur na dan, zato se lahko za obisk odločite kadarkoli!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.