Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna banka maribor

Kreditna banka Maribor mi ponuja kredit

Če vam kreditna banka Maribor ponuja najem kredita pri njih se seveda izplača preveriti tudi njihovo ponudbo in jo primerjati z ostalimi. Pogoji pridobitve kredita, zahteve, stroški in končni znesek izplačila so od banke do banke lahko zelo različni. Zato je pomembno, da izberete za vas najprimernejšo in najugodnejšo izbiro najema kredita.

Pri nas vam zagotavljamo popolno transparentnost poslovanja. To pomeni, da pri nas ne boste šele po zaključku postopka pridobitve kredita, videli vse stroške povezane z njim. Do strank želimo vedno biti popolnoma korektni, zato boste vse stroške lahko vedeli že pred oddajo vloge na spletni strani naše mobilne banke.

Ali ima kreditna banka Maribor svoj kreditni kalkulator

Verjetno ima tudi kreditna banka Maribor svoj kreditni kalkulator, vsekakor pa vas vabimo, da preizkusite še kreditni kalkulator naše banke in si naredite popolnoma svoj informativni izračun. Uporaba je popolnoma preprosta. Najdete ga na spletni strani naše mobilne banke in vpišete znesek kredita, ki ga želite najeti, ter seveda število mesečnih obrokov v katerih bi ta kredit vrnili.

Pri nas lahko najamete kredit in ga vračate po poljubnem številu mesečnih obrokov, vendar največ do 12 mesecev. Tako vam popolnoma prepustimo izbiro dolžine vračanja kredita. Če boste kredit želeli odplačati hitreje, potem bodo mesečni obroki seveda nekoliko višji, stroški kredita pa se zmanjšajo.

Nakazilo kredita na kreditna banka Maribor

Kakor ostale banke ima seveda tudi kreditna banka Maribor točno določen svoj časovni rok nakazila kredita. Lahko vam povemo, da je naša banka v tem segmentu ena izmed najhitrejših. Ko oddate vlogo in jo pri nas sprejmemo, potem je lahko denar na vašem računu v zgolj 15 minutah.

Razumljivo pa je, da vendarle včasih ne poteka vse tako hitro. Vendar vam pa zagotavljamo, da boste z vašim denarjem razpolagali v najkasneje 24 urah. Če upoštevamo, da vam oddaja vloge vzame zgolj nekaj minut, imate v najboljšem primeru denar na računu že pred koncem pol urne malice na vašem delovnem mestu.

Dokumenti za najem kredita na kreditna banka Maribor

Ste se že pozanimali katere dokumente in potrdila potrebuje kreditna banka Maribor za najem kredita v njihovih poslovalnicah? Pri naši banki ne potrebujemo skorajda ničesar. Ne zahtevamo potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca, prav tako ni nobene potrebe za notarskim podpisom ali iskanjem poroka. Tako vam želimo poenostaviti najem kredita, ko ga nujno potrebujete.

Za nas je pomembno zgolj to, da ste državljan Republike Slovenije, stalno prebivališče in redne prilive na transakcijski račun kamor vam kasneje lahko nakažemo denar. Oddaja vloge pri nas poteka izjemno hitro in vam vzame zgolj nekaj minut vašega časa. Tudi procesiranje vaše vloge poteka hitreje, kajti ne preverjamo kreditne sposobnosti.

Poslovalnica kreditna banka Maribor

Če se morate za najem kredita pri kreditna banka Maribor oglasiti osebno v poslovalnici, potem si kot prednost lahko štejemo to, da smo ena izmed vodilnih EU mobilnih bank. To pomeni, da vam lahko ponujamo najem kredita kar iz udobnega domačega naslonjača. Potrebujete zgolj eno izmed številnih pametnih naprav, ki vam omogoča dostop do svetovnega spleta.

Da bo najem kredita lahko še lažji, pa imamo za naše stranke pripravljeno še eno storitev. Imenuje se »SMS kredit« in deluje tako, da vsakemu, ki pri nas odplača prvi kredit omogočimo najem naslednjega kredita še lažje in hitreje. Takoj po odplačilu vas dodamo na poseben seznam in vam omogočimo najem kredita kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.