Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Nova kreditna banka

Vam Nova kreditna banka ponuja največ?

Na tem mestu ste se znašli verjetno zato, ker vam je blizu Nova kreditna banka, ali pa morda iščete še kakšen drug kredit. To vemo zato, ker nas s tem razlogom obišče veliko strank. Ne glede na to katera je njihova domača banka, se vedno pogosteje ustavijo tudi pri nas in preverijo našo ponudbo.

Kdo smo? Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, ki svoje storitve ponuja kar preko spleta. Tako je. Če boste kredit najeli pri nas, boste kompleten postopek najema lahko opravili od doma. Ne bo vam treba k nam na banko, niti ne morebiti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi. Zakaj, o tem nekoliko več kasneje, ko vam razložimo kaj za najem kredita potrebujete.

Zakaj Nova kreditna banka ne bo ovira do novega kredita?

Če ste že pred časom najeli kredit, ki ga ponuja Nova kreditna banka in ste sčasoma ugotovili, da bi potrebovali še nekaj dodatnega denarja, ste se znašli v situaciji, ko je precej težko priti do novega kredita. Verjamemo, ker nam tako potožijo tudi naše stranke, a to je pač razumljivo saj je politika bank takšna, da so določene omejitve.

Pa kar brez skrbi, tudi v tem primeru se najde rešitev. V resnici je ta hip pred vašim nosom. V naši mobilni banki boste lahko namreč najeli kredit pa čeprav enega že imate kje drugje. Nas zanima le, da so vaši prilivi redni in dovolj visoki, da si to lahko privoščite.

Je Nova kreditna banka vaša matična banka?

Tudi v primeru, da je Nova kreditna banka vaša matična banka, boste pri nas še vedno nadvse dobrodošli. Pri nas lahko za kredit zaprosijo komitenti vseh različnih bank in ne postavljamo pogoja, da morate biti kako drugače vezani na nas. Ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki? To bo več kot dovolj!

Če še vedno težko verjamete in morda dvomite, ker je vse skupaj videti preveč lepo da bi bilo res, se pripravite še na več lepega. Kot ste lahko opazili kaj dosti ne zahtevamo od naših strank. Zato ne čudi, da ne boste potrebovali niti notarja ali poroka za vaše posojilo.

Nova kreditna banka in dokumenti

Kot smo ugotovili, je lahko Nova kreditna banka vaša matična banka, prav tako ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca. V resnici boste morali pri izpolnjevanju kreditne vloge ob sebi imeti zgolj osebni dokument in številko svojega bančnega računa kamor prejemate redne prilive.

To je to kar bo potrebnega od dokumentacije. Ker vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali je jasno tudi, da bo celoten postopek opravljen zelo hitro. Celo tako hitro, da boste imeli denar na računu navadno že po 15-ih minutah od vložene in potrjene kreditne vloge. Morda v določenih primerih malce kasneje, odvisno od situacije lahko traja malce dlje, a nikoli več kot 24 ur.

Nova kreditna banka že bremeni vaš dohodek?

Kot ste verjetno ugotovili, lahko najamete kredit v naši mobilni banki kljub temu, da morda Nova kreditna banka že bremeni vaš dohodek preko tekočega računa. Obstaja pa še ena varianta, ki bi vam bila morda ljubša od tiste, da bi plačevali dva obroka mesečno. Lahko poplačate svoj stari kredit in vam tako ostane samo eden.

Seveda to storite na način, da najprej uporabite naš kreditni kalkulator, naredite izračun glede na želen znesek kredita in število obrokov (možnih je do 12) in preverite podatke. V njih bodo zajeti popolnoma vsi zneski in stroški novega kredita. Tako boste enostavno prišli do zneska, ki ga na koncu potrebujete.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.