Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Premostitveni kredit

Potrebujem premostitveni kredit

Če potrebujete premostitveni kredit, potem ste prišli na pravo stran. Naša banka, ki velja za eno vodilnih mobilnih bank s področja EU, vam ponuja hitre gotovinske kredite. Kot se spodobi za mobilno banko pa vam celoten postopek ureditve kredita ponujamo preko spleta. Tako se boste lahko izognili bančnim poslovalnicam in čakanja v vrsti za posvet z finančnim strokovnjakom.

Potrebujete zgolj eno izmed vaših pametnih naprav, dostop do spleta ter nekaj minut časa za oddajo vloge, ki jo potem mi obdelamo v zelo kratkem času. Seveda je pred oddajo vloge pametno malce preučiti vašo finančno situacijo. Kakšne so vaše potrebe in zmožnosti za najem kredita.

Ali lahko hitro dobim premostitveni kredit?

Pri nas lahko premostitveni kredit dobite zelo hitro. Kot smo že omenili, oddaja vloge preko spleta poteka zalo hitro, ne zahtevamo nobene papirnate dokumentacije, po sprejemu vloge pa vam denar nakažemo v samo 15 minutah, nikoli pa ne traja dlje kakor 24 ur. Denar bo tako v vsakem primeru na vašem računu na voljo izredno hitro.

Če smo že pri hitrosti oddaje vloge in pridobivanju kredita pa naj vam zaupamo še eno posebnost, ki jo naša banka omogoča. Ko boste pri nas odplačali vaše prvo posojilo, vas nemudoma dodamo na poseben seznam s katerim vam omogočimo storitev »SMS kredit« s katero bo vaš naslednji kredit najet še hitreje.

Rabim premostitveni kredit, a že imam posojilo

Kljub temu, da že nekje drugje odplačujete bančno posojilo, vam mi ne želimo zapreti vrat za premostitveni kredit, ki ga nujno potrebujete. Če se vam je pokvaril avto pa ne morete plačati popravila, morda si želite novega televizorja, vam je zmanjkalo denarja za plačilo že načrtovanih počitnic? Pri nas se lahko reši vse.

Za odobritev finančnega posojila vam namreč ne bomo postavljali ovir z izkazovanjem dejanske namembnosti najema hitrega gotovinskega kredita pri nas. To pomeni, da nas kot banko ne zanima kam boste preusmerili vaš denar. Želimo, da rešite vašo situacijo, ki vam je morda prinesla nekaj finančne zagate in niste zmožni odplačati celotnega zneska v enem kosu.

Kreditni kalkulator za premostitveni kredit

Ker pa je pred vsakim posojilom, tudi za premostitveni kredit, potrebno vnaprej vedeti kakšni bodo stroški kredita, koliko zneska potrebujete in kakšni bodo mesečni obroki, vam je na voljo naš kreditni kalkulator. Za končni informativni izračun, ki je podlaga za oddajo vloge, vnesete zgolj željeni znesek kredita in število mesečnih obrokov. Obroke izberete povsem poljubno, največ 12.

Da pa bo vaš najem posojila prijetnejši vam v našem informativnem izračunu v celoti prikažemo vse stroške kredita. To pa zato, ker z našimi strankami poslujemo transparentno in ne želimo, da vam morebitni dodatni stroški kasneje delajo preglavice. Tudi zato, nas veliko strank priporoča naprej svojim znancem in sorodnikom.

Pogoji za premostitveni kredit

Edini pogoj, ki ga postavljamo za premostitveni kredit pri nas je ta, da ste slovenski državljan, imate stalno prebivališče v Republiki Slovenija, imate veljaven oseben dokument in odprt bančni račun kamor vam po zaključenem postopku nakažemo denar. Pred odobritvijo kredita ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, ne zahtevamo poroka in ne potrebujemo overjenih listin z notarskim podpisom.

Le tako lahko večini ljudem zagotavljamo ugoden, hiter in enostaven najem kredita. Če potrebujete hitro gotovinsko posojilo, ste že opravili vaš informativni izračun s kreditnim kalkulatorjem ter tudi izpolnjujete zgoraj naštete pogoje, potem vas vabimo, da hitro oddate vlogo za najem posojila in počakate, da se na vašem računu pojavi denar katerega potrebujete.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.