Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinsko posojilo

Gotovinsko posojilo vam je lahko dragocena pomoč, ko zelo hitro potrebujete denarna sredstva za pokritje nepričakovanih izdatkov.

Gotovinsko posojilo s preprostim postopkom

Strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo z veseljem svetovali po telefonu ali prek spleta. Ključno za gotovinsko posojilo pa je to, da ga lahko najamete hitro, preprosto in v udobju lastnega doma. V nasprotju s sklenitvijo posla v poslovalnici lahko od doma v miru in v svojem tempu urejate vse potrebno, če pa bi potrebovali pomoč, so svetovalci vedno na voljo po telefonu ali elektronski pošti.

Gotovinsko posojilo za male in velike potrebe

To, za kaj boste porabili sredstva, pridobljena z gotovinskim posojilom, je samo vaša odločitev. Ni treba nikomur poročati o porabljenih sredstvih, ne za kaj ste jih porabili ne v kolikšnem znesku.

Vračilo gotovinskega posojila

Pri vračilu gotovinskega posojila lahko navedete, v kolikšnih zneskih bi ga želeli vrniti ali v kakšnem obdobju, lahko pa vam bo posojilodajalec določil svoje pogoje. Posojilo se navadno vrača po mesecih, pomembno pa je, da upoštevate dogovorjene roke vračila.

Obrestna mera za gotovinsko posojilo

Na spremembo obrestne mere za posojila vplivajo razmere na trgu. Na to spremembo sami dejansko ne morete vplivati. To, kolikšna je obrestna mera za posojila, določi posojilodajalec, navadno pa so kar primerljive med ponudniki denarnih sredstev.

Odvisno od posojila lahko včasih določite, ali bi za svoje gotovinsko posojilo izbrali spremenljivo ali nespremenljivo obrestno mero. Včasih pa to, katera obrestna mera se uporablja za vaše gotovinsko posojilo, določi posojilodajalec.

Bodite pozorni na razliko v obrestni meri. Spremenljiva obrestna mera je tista, ki se lahko v času vračanja vašega gotovinskega posojila spremeni, to pomeni, da lahko znesek vračila naraste ali pa se zmanjša. Nespremenljiva obrestna mera pa se v času vračanja posojila ne bo spremenila, ne glede na razmere na trgu. Takšna posojila utegnejo biti včasih manj ugodna, pomembno pa je, da je navadno večja možnost, da vam jih odobrijo.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.