Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Stanovanjski kredit skb

Stanovanjski kredit skb primerjava

Če želite stanovanjski kredit skb primerjati z drugimi, vam lahko ponudimo možnost tudi primerjave z našo ponudbo. Veljamo za eno izmed najboljših mobilnih bank v EU, ki svoje storitve ponuja preko spleta. Mobilna banka je banka prihodnosti in z njo želimo omogočiti dostop do bančnih storitev ter s tem tudi najema kredita praktično vsem.

To pomeni, da lahko kredit naroči prav vsak in to kadarkoli in kjerkoli. Sedaj vam ne bo več potrebno preverjati delovnika vaše najbližje bančne poslovalnice, oditi tja in čakati v vrsti za posvet z vašim bančnim svetovalcem. V zgolj nekaj minutah boste preko naše spletne strani dobili vse potrebne informacije, ki vas bodo pripravile na najem kredita.

Kreditni kalkulator za stanovanjski kredit skb

Za primerjavo kreditov, tako za stanovanjski kredit skb kot za druge kredite, vam je lahko v veliko pomoč kreditni kalkulator. Našega lahko najdete preko spletne strani naše banke, preprosto vpišete vaš željeni znesek in število obrokov v katerih ga želite vrnite. Kreditni kalkulator vam nato poda izračun kredita ter stroškov posojila celotnega kredita.

Celotnega pa zato, ker z vami želimo poslovati transparentno. To pa storimo tako, da vam že v informativnem izračunu kredita predstavimo celotno finančno sliko z vsemi vštetimi stroški. Le tako se tudi vi lahko zavarujete pred morebitnimi skritimi stroški, ki ponavadi niso poceni. Prav zato nas naše stranke rade volje priporočajo naprej.

Sem kreditno sposoben za stanovanjski kredit skb?

Če ste kreditno sposoben za stanovanjski kredit skb boste seveda izvedeli preko njihovih bančnih svetovalcev. V vsakem primeru pa ste dobrodošli, da preverite svoje možnosti tudi pri nas. Oddaja vloge za kredit je pri nas izjemno preprosta in vam vzame zgolj nekaj minut časa. Za izpolnjevanje vloge potrebujete zgolj eno izmed vaših pametnih naprav (mobilni telefon, tablica, računalnik) ter povezavo do spleta.

Tako lahko za kredit zaprosite kar med gledanjem vaše najljubše nadaljevanke, ali pa morda med malico v službi. Najem kredita je lahko tudi tako preprost, ker ne zahtevamo ogromne količine dodatne dokumentacije, ki jo ponavadi potrebujete za najem kredita pri drugih bankah.

Ali me stanovanjski kredit skb ovira pri vašem kreditu?

V preteklosti ste že vzeli stanovanjski kredit skb, sedaj pa vas ta ovira pri najemu novega posojila, ki ga nujno potrebujete. Pri nas ne delamo problema v morebitnem starem kreditu, če ga redno odplačujete. Morda pa lahko z našim posojilom celo pokrijete ostanek vašega stanovanjskega kredita.

Če ste izračunali, da so stroški vračanja našega kredita celo manjši od aktualnega kredita in boste s tem privarčevali določeno vsoto denarja vam seveda z veseljem odobrimo kredit. Pri nas namreč ne gre za namenski kredit, kar pomeni, da vam odobritve kredita ne bomo pogojevali z izkazom namembnosti. Z denarjem lahko razpolagate po vaših željah in potrebah.

Pravijo, da je stanovanjski kredit skb ugoden

Verjamemo, da je stanovanjski kredit skb lahko tudi zelo ugoden in vam zanimiv, če pa potrebujete hitro nakazilo denarja na račun, pa smo pravi naslov za vas. Po prejemu vloge z vaše strani takoj steče postopek in denar je lahko na vašem bančnem računu nakazan v zgolj 15 minutah, nikoli pa ne več kakor 24 ur.

Za najem kredita pri naši banki boste potrebovali zgolj potrdilo o stalnem bivališču v Republiki Sloveniji, veljaven osebni dokument ter številko odprtega bančnega računa kamor vam po zaključku postopka lahko nakažemo vaš denar. Posojilo je kratkoročno in ga lahko vračate v poljubnem številu obrokov, največ 12.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.