Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit skb

V skrbeh za kredit SKB?

Če že imate kakšno posojilo in ste pred novim finančnim izzivom kateremu trenutno stanje v vaši denarnici ni kos, je čas za ukrepanje. Morda pa imate v teku denimo kredit SKB ali posojilo na kateri drugi banki in bi ga radi odplačali. To lahko enostavno storite tako, da obiščete našo mobilno banko na spletu.

Gre za sila moderno banko, ki od vas ne bo zahtevala fizičnega obiska banke, niti ne kakšne pretirane dokumentacije. V resnici imate verjetno že ta hip vse potrebno pri sebi. Dovolj bo če ste državljan Republike Slovenije, imate stalno prebivališče in na račun prejemate redne prihodke. Vas zanima?

Enaki papirji kot za kredit SKB?

V resnici ne vemo kakšne papirje ste morda potrebovali za kredit SKB, lahko pa povemo le, da bosta pri nas dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa. Nobene nepotrebne papirologije, kot tudi ne prošnje in čakanje delodajalca na potrdilo o zaposlitvi. Prav tako vas ne bomo pošiljali k notarju ali kam drugam.

Celoten postopek boste lahko opravili od doma, ali od koderkoli si boste želeli. kako je to mogoče? Zato, ker boste za oddajo kreditne vloge potrebovali zgolj računalnik ali pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Smo moderna in napredna banka, ki se zaveda kaj v današnjih dneh človeku pomeni prosti čas.

Tudi obstoječi kredit SKB ne bo ovira

Bilo bi precej žalostno, če bi svojo storitev tako zelo optimizirali potem pa postavili nekaj pogojev, ki bi vas omejevali pri najemu kredita. Tako denimo ne bo ovira niti morebiten kredit SKB, ali posojilo pri kateri drugi banki. Če vam stanje na računu to dovoljuje, lahko odplačujete tudi dva različna.

Razveselila vas bo tudi novica kako zelo hitro se odvija proces na naši banki. Potem, ko boste za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge potrebovali samo nekaj minut svojega časa, bo tudi nakazilo ekspresno hitro. Denar vam na račun nakažemo v roku 24-ih ur, največkrat pa že kar po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge.

Po kredit SKB morda na banko po našega na splet

Kot smo že omenili, boste kredit na naši mobilni banki v celoti uredili na daljavo in sicer preko spleta. Če ste bili vajeni za svoj kredit SKB hoditi na banko, je jasno da bo tole precej bolj enostavno in hitro. Dodajmo, da v svoji branži sodimo v sam vrh EU, zato vemo kako se tem rečem streže.

Stremimo k poštenemu delovanju in transparentnosti, zato boste pred oddajo vloge lahko preverili popolnoma vse podatke o vašem kreditu. Te vam bo na zelo jasen način posredoval naš kreditni kalkulator v katerega boste morali vnesti samo želen končni znesek in izbrati do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Nadgradite svoj kredit SKB

Ste pred časom najeli kredit SKB, a vam je na koncu ostalo malce premalo denarja za vse tisto kar ste imeli v mislih? Ne obremenjujte se več s tem in izkoristite sijajno priložnost, ki se vam ponuja s strani naše mobilne banke. Do denarja boste prišli v rekordno hitrem času.

Nakazilo bo opravljeno z računa na račun takoj, ko bo naša finančna služba potrdila, da je z vlogo vse v najlepšem redu. Pa še ena dobrodošla novica za vse kreditojemalce. Vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali, zato bo postopek sila hitro končan in denar nakazan na vaš račun. Porabite ga lahko kakor vas je volja.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.