Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Abanka krediti

Informativni izračun za abanka krediti

Če ste že opravili informativni izračun za abanka krediti in si želite preveriti še dodatne možnosti najema ugodnega hitrega gotovinskega kredita vas vabimo, da preverite še našo ponudbo. Veljamo namreč za eno izmed vodilnih mobilnih bank na področju EU, kar pomeni, da naše poslovanje poteka izključno preko spleta, brez obiskov v fizičnih poslovalnicah.

Tako vam torej ne bo več potrebno čakati v vrsti na posvet z bančnim svetovalcem, ter podpisovati gore nepotrebnih dokumentov ob najetju ugodnega kredita. Vse to lahko pri nas storite zgolj v nekaj minutah in hitro pridete do prepotrebnega dodatnega denarja. Verjamemo, da smo vas že s tem prepričali v to, da smo vredni vašega ogleda naše ponudbe.

So abanka krediti za vas nedosegljivi?

Seveda ima tako kot vsaka druga, tudi abanka krediti svoje pogodbe ob najemu posojila. Tudi pri nas velja nekaj pogojev, ki smo jih postavili, ker pa želimo možnost najema kredita omogočiti vsakemu so pogoji primerni skorajda za vsakogar. Od vas zahtevamo zgolj 3 osnovne pogoje za najem kredita v Republiki Slovenija in to so.

Prvi je prijavljeno stalno prebivališče v Republiki Slovenije, drugi je veljaven oseben dokument ter tretji, odprt bančni račun kamor vam po zaključenem postopku nakažemo vaš denar. Verjamemo, da smo s tem marsikomu olajšali pridobitev kredita, ki ga drugod ne dobi zaradi neizpolnjevanja vseh postavljenih pogojev s strani izbrane banke.

Ste hitri kot abanka krediti?

Neradi delamo tovrstne primerjave, zato tudi ne moremo reči kako zelo hitri so abanka krediti. Tudi pri nas pa ponujamo izredno hiter zaključek postopka in vam lahko po prejemu izpolnjene vloge vaš sveže pridobljeni denar nakažemo v zgolj 15 minutah oziroma v največ 24 urah.

To pomeni, da boste lahko že kmalu izpolnili svoje želje ali pa pokrili nujne ali ne nujne potrebe. Ker želimo, da vaš denar porabite tam kjer ga najbolj potrebujete, vam ob pridobivanju kredita ne bomo pogojevali dokazovanja o namembnosti vašega novega kredita. Kupite si nov televizor ali posteljo, privoščite si počitnice. Skratka, kar si najbolj želite!

Abanka krediti mi predstavljajo oviro pri najemu novega kredita

Lahko ste brez skrbi saj vam pri nas stari abanka krediti ne bodo predstavljali nobene ovire ob najemanju novega posojila. Ker se kljub prejšnjemu najetemu kreditu stvari rade malce zalomijo, ali pa vam že najeti kredit ni bil dovolj, vam želimo omogočiti dodaten kapital, ki ga nujno potrebujete.

Da pa bo vaš najeti znesek dovolj in vam odplačevanje novega kredita ne bo predstavljalo težav, vam priporočamo uporabo našega kreditnega kalkulatorja. Vpišete zgolj željeni znesek in število mesečnih obrokov (do največ 12) ter pridobite vaš informativni izračun. Da pa bo poslovanje z nami še udobnejše, vam že tam predstavimo celotne stroške vašega posojila.

Abanka krediti na spletu?

Izpolnjevanje vloge za abanka krediti in pri nas je verjetno tudi malce drugačno. Ker se ponašamo s tem, da smo mobilna banka, je tudi celoten postopek izpolnjevanja pogodbe na voljo preko spleta. Vse kar boste potrebovali je zgolj pametna naprava kot sta mobilni telefon ali tablica, lahko tudi računalnik, ter zgolj nekaj minut vašega časa.

Sedaj lahko kredit najamete od kjerkoli in kadarkoli si to zaželite. Da pa bo v prihodnje najem kredita pri nas še lažji vam v primeru že odplačanega kredita pri nas ponujamo takojšen vpis na poseben seznam rednih strank kateri vam omogoča naslednji najem novega kredita kar preko enostavnega SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.