Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit kljub izvršbi

Možnosti za kredit kljub izvršbi

Vas zanima kredit kljub izvršbi, ki vas bremeni že dalj časa in ste zaradi nje zavrnjeni na vseh ostalih bankah? Preverite tudi pri naši banki ponudbo hitrih gotovinskih kreditov. Naša banka je ena izmed vodilnih mobilnih bank na področju EU, kar pomeni, da se osredotočamo na poslovanje zgolj preko spleta.

S tem vam sedaj lahko omogočamo lažje in hitrejše poslovanje ter smo za vas dostopni 24/7. Nič več lovljenja delovnega časa vaše najbližje bančne poslovalnice, ki je po navadi odprta zgolj med vašim službenim urnikom in s tem težko pridete hitro do pravih informacij in vseh storitev bančnega poslovanja, ki so na voljo zgolj s fizičnim obiskom banke.

Pogoji za kredit kljub izvršbi

Če ste pripravljeni zaprositi za kredit kljub izvršbi potem morate izpolnjevati nekaj preprostih pogojev. Po navadi so pogoji pri ostalih ponudnikih kredita komplicirani in niso vsem dostopni. Pri nas pa verjamemo, da smo pogoje postavili tako, da jih dosega skorajda vsak posameznik, ki s tem lahko pride do tako željenega in nujnega posojila.

Od vas se zahteva zgolj to, da ste uradno prijavljeni na stalnem naslovu v Republiki Sloveniji, da imate enega izmed veljavnih osebnih dokumentov ter odprt bančni račun na eni izmed bank. Tja vam kasneje po odobritvi kredita tudi nakažemo vaš znesek hitrega gotovinskega kredita, ki ste ga želeli.

Vloga za kredit kljub izvršbi

Za kredit kljub izvršbi pa morate oddati vlogo, ki jo lahko najdete na naši spletni strani. Samo izpolnjevanje vloge vam ne bo vzelo več kot zgolj nekaj minut, prav tako pa tudi ostalo poteka zelo hitro. Denar je po prejemu vloge na vašem računu lahko v zgolj 15 minutah, ker pa se občasno kakšen postopek zavleče malce dlje od pričakovanj je rok nakazila denarja največ 24 ur.

Da pa bo najem kredita v bodoče še hitrejši, smo za vas pripravili še eno pomembno storitev. Ko boste odplačali svoje prvo posojilo najeto preko naše banke, vas nemudoma dodamo na naš poseben seznam rednih strank ter vam omogočimo najem vsakega naslednjega kredita kar preko SMS sporočila.

Kredit kljub izvršbi kar od doma

Kredit kljub izvršbi pa lahko pri nas uredita kar od doma ali pa od tam, kjer vam je na voljo ena izmed naprav kot so; računalnik, mobilni telefon ali tablica. Na uporabo pa vam je brezplačno tudi naš kreditni kalkulator s katerim lahko že pred oddajo vloge pridobite informativni izračun vašega kredita s celotnimi stroški odplačila.

Z vami pa želimo poslovati predvsem transparentno, kar pomeni da pri nas ni prikrivanja raznih stroškov, ki bi jih opazili šele po najemu kredita in po navadi taki stroški niso majhni. Tudi zato nas veliko naših strank priporoča vsem svojim znancem in sorodnikom kateri potrebujejo posojilo.

Katere dokumente potrebujem za kredit kljub izvršbi?

Če ste pričakovali, da boste za kredit kljub izvršbi potrebovali še veliko več dokumentacije kot po navadi potem ste se zmotili. V primerjavi z ostalimi ponudniki finančnih posojil so naše zahteve po potrdilih zelo skromne. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, ne zahtevamo notarsko overjenih listin in ne potrebujemo zagotovljenega poroka.

Ker želimo, da denar porabite tam kjer ga najbolj potrebujete pa vam zagotavljamo, da za odobritev kredita ne zahtevamo dokazila o namembnosti najema kredita, kar pomeni da boste lahko posojilo porabili tam, kjer ga boste želeli. Z denarjem si lahko na primer privoščite tudi bolj razkošne počitnice kot po navadi, ali pa zamenjate dotrajano pohištvo v vašem stanovanju.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.