Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo 500 EUR

Včasih se zgodi, da bi neko posebno perečo težavo rešilo že posojilo 500 EUR. Tedaj je najbolje, da veste, na koga se lahko obrnete in kdo vam lahko v zelo kratkem času odobri posojilo 500 EUR.

Posojilo 500 EUR za vsako težavo

Namen, za katerega najamete posojilo 500 EUR, za posojilodajalca ni pomemben. Pomembno je le, da boste lahko s tem posojilom odpravili težavo, ki vas je pestila.

Posojilo 500 EUR? Da, tudi to je mogoče

Na trgu je veliko posojilodajalcev, vendar jih večina daje posojila, večja do tega zneska, navadno najmanj 1.000 EUR. Pri nas vam je na voljo tudi to mini posojilo, ki pa lahko reši marsikatero maksi težavo. Zelo pomembno je, da vam je denar hitro na voljo in lahko tudi težavo rešite precej hitro.

Posojilo 500 EUR za samostojne podjetnike

Kadar samostojni podjetnik potrebuje sredstva za kritje stroškov, je lahko naše posojilo 500 EUR dobra rešitev. Sredstva se odobrijo v zelo kratkem času in so samostojnemu podjetniku kaj hitro na voljo. To samostojnemu podjetniku omogoči likvidnost v zelo kratkem času, ključno pa je, da se težava reši, saj lahko v nekaterih primerih ena težava povzroči novo težavo.

Obrestna mera za posojilo 500 EUR

Obrestna mera vsakega posojila je lahko navadno spremenljiva ali nespremenljiva. Katero obrestno mero je posojilodajalec predvidel za posamezno posojilo, preverite pri posojilodajalcu. Ker se višina obrestne mere lahko spreminja, je najbolje, da to, kolikšen odstotek zajema obrestna mera v danem trenutku, preverite tedaj, ko zares potrebujete posojilo.

Višina obrestne mere se lahko razlikuje glede na obdobje, v katerem morate odplačati posojilo, v nekaterih primer je lahko nižja tudi, če se sklene eden izmed zavarovalnih produktov, ki jih ponuja posojilodajalec.

Rok odplačila za posojilo 500 EUR

Rok, v katerem odplačate posojilo 500 EUR, dorečete s posojilodajalcem. Ker gre z vidika posojil za razmeroma majhen znesek, je navadno tudi rok odplačila kar kratek, na primer 30 ali 60 dni. Točen rok odplačila bo določil posojilodajalec, ko se boste odločili za najem tega posojila.

V nekaterih primerih se je mogoče glede roka tudi pogajati s posojilodajalcem, vse je odvisno od raznih dejavnikov, ki so ključni element najema posojila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.