Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja brez zaposlitve

Je posojilo denarja brez zaposlitve mogoče?

Bistvo in sama osnova odobritve posojila je seveda reden prihodek s katerim boste lahko plačevali mesečne obveznosti. Posojilo denarja brez zaposlitve naj tako ne bo osnovno vodilo pri iskanju ustreznega ponudnika posojil. Kljub temu, da so navadno pogoji precej zahtevni, pa v naši mobilni banki nudimo dokaj enostaven dostop do kreditov.

Če se boste odločili za najem kredita pri nas, boste namreč potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca in brez obiska pri notarju. Prav tako pa od vas ne bomo zahtevali, da poiščete poroka, ki bi garantiral za plačevanje obveznosti v primeru, da vam ne bi šlo.

Posojilo denarja brez zaposlitve ni priporočljivo

Tako kot posojilo denarja brez zaposlitve ni priporočljivo za vas, pa tudi ni priporočljivo za posojilodajalca, ki tako e bo imel nobene garancije, da boste lahko posojilo tudi vrnili. Na naši spletni strani mobilne banke si lahko ogledate izračun kredita, ki bi vam bil po volji. V ta namen uporabite naš kreditni kalkulator.

Vanj vnesete zgolj želen znesek kredita, izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverite izračun. Ta bo zajemal vse potrebne podatke o posojilu kot so višina obroka, znesek za izplačilo in tudi vsi zajeti stroški. Poslujemo transparentno in v okviru zakonodaje, ki se nanaša na posojilniški trg.

Ne računajte na posojilo denarja brez zaposlitve

Čeprav morda kje oglašujejo posojilo denarja brez zaposlitve, pa se je potrebno zavedati, da to navadno ni dobra popotnica. Posojilo najemite le v primeru, ko veste, da ga boste lahko tudi redno odplačevali. V naši mobilni banki smo zavezani transparentnosti in dobrim odnosom z našimi strankami, ki nas redno priporočajo drugim.

Prav to je eden od pokazateljev da delamo prav, zato se v tem segmentu uvrščamo tudi v sam vrh EU. Smo mobilna spletna banka z izjemnim potencialom in dostopna vsem. Tako komitentom različnih bank, kot tudi takšnim potrošnikom, ki kakšen kredit že odplačujejo drugje. Pri nas za najem kredita praktično ni ovir.

Kam po posojilo denarja brez zaposlitve?

Če iščete posojilo denarja brez zaposlitve, pa prejemate redne prilive, je to morda kje možno, a svetujemo vam previdnost, kot tudi to, da ponudbe med seboj primerjate. Vzemite si čas in izberite kredit, ki bo za vas in vaše finance najbolj ugoden. Pri nas lahko z pridobljenim denarjem počnete kar želite.

Ne bomo vas omejevali na to kje lahko denar zapravite. Lahko poplačate star kredit, si uredite stanovanje, vplačate počitnice, skratka karkoli. Najem posojila pri nas v celoti poteka na daljavo, preko spleta. V ta namen potrebujete zgolj računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon z dostopom do svetovnega spleta.

Posojilo denarja brez zaposlitve je lahko težava

Posojilo denarja brez zaposlitve lahko pomeni več težav kot rešitev. Kot rečeno, dobro razmislite o tem kje boste najeli posojilo, kakšno bo to in za koliko časa. Manj obrokov pomeni manj sitnosti in vsekakor manj stresa. Navadno pa tudi manj stroškov. Pri nas lahko svoj kredit razdelite na do 12 mesečnih obrokov.

Potem ko izpolnite in oddate vlogo za kredit pa vam denar navadno nakažemo že po 15-ih minutah, ali pa najkasneje v roku 24-ih ur. To pomeni, da boste lahko za vse tisto kar si želite, poskrbeli še danes, ali pa najkasneje jutri. Vam je na dopustu nekaj malega zmanjkalo? Ni problema!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.